Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόβλημα με την ΕΥΔΑΠ καθυστερεί την άδεια λειτουργίας του «Βαρίκας»

Στο πολύπαθο θέμα του κλειστού "Ανδρέας Βαρίκας" αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Άρης Μισαηλίδης, στην συνάντηση-συζήτηση που είχε ...

Στο πολύπαθο θέμα του κλειστού "Ανδρέας Βαρίκας" αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Άρης Μισαηλίδης, στην συνάντηση-συζήτηση που είχε ο ίδιος και ο υπέυθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ερασιτέχνη Διονύσης Κοκκινάνης με φιλάθλους του Πανιωνίου και μέσα ενημέρωσης της Νέας Σμύρνης.

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ, είπε χαρακατηριστικά για το εν λόγω θέμα: "Πραγματικά μας εχει στοιχειώσει το θέμα του Βαρίκας. Προσπαθούμε να πάρουμε άδεια λειτουργίας. Έχει γίνει διαγράμηση του γηπέδου, έχουν μπει μέσα οι πυροσβεστήρες όπως έπρεπε και τώρα για να καταλάβετε έχουμε ένα πρόβλημα με την ΕΥΔΑΠ. Είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό που θα προσπαθήσουμε να μπούμε σε μία ρύθμηση των 60 δόσεων, ώστε να τα καταφέρουμε και το Βαρίκας να πάρει άδεια λειτουργίας. Έχει γίνει ο έλεγχος και απομένει μόνο η σύνδεση της ΕΥΔΑΠ, αν γίνει και αυτό θα μπει για πρώτη φορά στην ιστορία το βόλεϊ και το γυναικείο μπάσκετ να παίξει επίσημους αγώνες στο Βρίκας. Το πρόβλημα είναι με την ΕΥΔΑΠ, αν καταφέρουμε και το λύσουμε και αυτό θα είναι κάτι πολύ σημαντικό".

Παράλληλα, ανέφερε πως "...σε εφορία και ΙΚΑ δεν χρωστάμε ούτε ένα εύρω. Έχουμε μπει σε μία ρύθμιση και δεν χρωστάμε τίποτα", ενώ συμπλήρωσε ότι πλέον "...έγινε η νομιμοποίηση του γηπέδου. Βοήθησε πολύ η ΠΑΕ με το μεγαλύτερο ποσό και ο Ερασιτέχνης και ο Δήμος με ένα μικρό ποσό". Επίσης, αναφερόμενος στα έργα από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», τόνισε πως πλέον το θέμα έχει μπει στην τελική του ευθεία και με το τέλος των play out του ποδοσφαίρου αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια