Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κορονοϊός: 35 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 530 στο σύνολο

Κορονοϊός: Η θλιβερή λίστα των θυμάτων της πανδημίας, στην Ελλάδα, μεγάλωσε κι άλλο. Όπως ανακοίνωσε, ο επικεφαλής του υπουργείου Υγ...

Κορονοϊός: Η θλιβερή λίστα των θυμάτων της πανδημίας, στην Ελλάδα, μεγάλωσε κι άλλο.

Όπως ανακοίνωσε, ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, 530 είναι τα κρουσματα στο σύνολο.

13 είναι οι νεκροί στη χωρα μας, οι 12 είχαν υποκείμενα νοσήματα. Όλοι ήταν άνδρες εκτός από μία γυναίκα.

Στα 35 ανέρχονται τα νέα κρούσματα στη χώρα μας.

100 άνθρωποι νοσηλεύονται εκ των οποίων οι 18 είναι διασωληνωμένοι, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Ο κ. Τσιόδρας μίλησε ξεκάθαρα για έναν «ύπουλο εχθρό» που όχι μόνο δεν σέβεται ηλικίες και σύνορα, αλλά δεν σέβεται και αυτούς που… δεν τον υπολογίζουν.

Όπως δήλωσε ο κ. Τσιόδρας, τις επόμενες ημέρες αναμένουμε αύξηση των κρουσμάτων. «H επιδημία θα αυξηθεί ωστόσο ελπίζουμε να μην βγούμε εκτός των προβλέψεών μας».

«Σταματήστε τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τους νεκρούς. Σεβαστειτε τους νεκρούς», δήλωσε επίσης χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως ο κ. Τσιόδρας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά την ομιλία του και καυτηρίασε όσους δεν υπολογίζουν τον ιό και δεν υπακούν τους κανόνες, συνεχίζοντας να κάνουν βόλτες, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τους ίδιους όσο και τον υπόλοιπο κόσμο!

«Είναι οι πατεράδες μας και οι μανάδες μας» είπε φανερά συγκινημένος ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας, μιλώντας για τα θύματα που θρηνούμε μέχρι τώρα.

Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως είναι κρίμα για όλους αυτούς που σέβονται το “Μένουμε Σπίτι”, να τους χαλούν την εικόνα κάποιοι που το παίρνουν αψήφιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια