Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραμένει... κυανέρυθρος ο Σάμουελς! (video)

Ένα μπέρδεμα ήταν, το οποίο πλέον ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν. Ο λόγος για τον Σαμάρντο Σάμουελς, ο οποίος θα συνεχίσει κανονικά στον Ι...

Ένα μπέρδεμα ήταν, το οποίο πλέον ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν. Ο λόγος για τον Σαμάρντο Σάμουελς, ο οποίος θα συνεχίσει κανονικά στον Ιστορικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός είχες γράψει πρόσφατα στο instagram "...Αυτό ήταν, ευχαριστώ Πανιώνιε", με τον περισσότερο κόσμο να νομίζει πως ουσιαστικά αποχαιρέτησε την ομάδα με αυτό τον τρόπο.

Πάντως, από τον Πανιώνιο από την πρώτη στιγμή ανέφεραν πως δεν προκύπτει κάποια αποχώρηση του παίκτη, με τον έμπειρο σέντερ να εννοεί με το σχετικό του post πως ευχαριστεί τον σύλλογο που τελειώσε η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί και ότι πλέον έληξε το θέμα.

Ο Σάμουελς, με νέα του ανάρτηση του στα social media την Δευτέρα (3/2), ουσιαστικά ξεκαθαρίζει πως παραμένει στην ομάδα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με την φανέλα του Ιστορικού και ένα απόσπασμα από μία αμερικάνικη ταινία.

Να αναφέρουμε, πως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αμερικανός έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο έως το φινάλε της σεζόν.

Δείτς την σχετική ανάρτηση του Σάμουελς:



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samardo Samuels (@warrior024) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια