Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πρώτη» του Κοροπούλη, «μπήκε» ο Οικονομίδης

Την πρώτη του προπόνηση με την πρώτη ομάδα του Ιστορικού πραγματοποίησε την Πέμπτη (20/2) ο Δημήτρης Κοροπούλης. Ο Νίκος Ζαμάνης πριν ...

Την πρώτη του προπόνηση με την πρώτη ομάδα του Ιστορικού πραγματοποίησε την Πέμπτη (20/2) ο Δημήτρης Κοροπούλης.

Ο Νίκος Ζαμάνης πριν την έναρξη της προπόνησης, που διεξήχθη στο γήπεδο της "Λεωφόρου Αλεξάνδρας", παρουσίασε τον 41χρονο προπονητή στους ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία ξεκίνησε το πρόγραμμα.

Πρώτο μέλημα του Κοροπούλη είναι να φτιάξει όσο γίνεται την ψυχολογία των παικτών του, ώστε η ομάδα να προυσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη στο κρίσιμο ματς του Αγρινίου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιάννης Οικονομίδης ανέβασε ρυθμούς, μπήκε στην προπόνηση και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Γιάννης Παπανικολάου ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα δώσει "αγώνα" για να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ αντίθετα οι Κιάκος και Μιλόγεβιτς (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Να σημειωθεί τέλος, πως άμεσος συνεργάτης και αναλυτής του Δημήτρη Κοροπούλη θα είναι ο Θάνος Κιούπκιολης, με τον οποίο ο 41χρονος τεχνικός συνεργαζόταν και στην Κ19 του Ιστορικού.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια