Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η επιστολή παραίτησης του Νίκου Παρασκευόπουλου στον Ερασιτέχνη (photo)

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος λίγες ημέρες μετά την είσοδο του στο ΔΣ του Πανιωνίου ΓΣΣ και την θέση του αντιπροέδρου οικονομικών που είχε ανα...

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος λίγες ημέρες μετά την είσοδο του στο ΔΣ του Πανιωνίου ΓΣΣ και την θέση του αντιπροέδρου οικονομικών που είχε αναλάβει, υπέβαλε την παραίτηση του.

Τα panionianea.gr ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του και εξασφάλισαν την επιστολή παραίτησης που απέστειλε ο ίδιος προς τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη Μισαηλίδη.

Αναλυτικά:

"Προς τον πρόεδρο του Πανιώνιο ΓΣΣ

Αγαπητέ πρόεδρε,

Μετά την τετράωρη επίσκεψη μου με την Ernst&Young στο λογίστηριο του συλλόγου μας και την δεκαήμερη προσπάθεια μου να χαρτογραφήσω τις λειτουργίες των τμημάτων σε σχέση με την κεντρική διοίκηση, κατάλαβα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω και για αυτό παραιτούμαι από τη θέση του αντιπροέδρου οικονομικών και του συμβούλου του ΔΣ.

Συμφωνώ με τη δήλωση σου ότι είμαστε όλοι ερασιτέχνες και διοικούμε ένα ερασιτεχνικό σωματειο, καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι η εμπειρία μου στη διοίκηση πολυεθνικών εταιρειών δεν είναι χρήσιμη, στερούμαι της δυνατότητας να λειτουργήσω με ερασιτεχνική νοοτροπία.

Σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες και λυπάμαι που δεν μπορώ να ανταπεξέλθω.

Με τιμή
Νίκος Παρασκευόπουλος"


Δεν υπάρχουν σχόλια