Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα»

Η νέα στήλη στα panionianea.gr για τον κόσμο του Πανιωνίου από τον... κόσμο του Πανιωνίου! Βιωματικές ιστορίες στην καταγραφή ιστορικώ...

Η νέα στήλη στα panionianea.gr για τον κόσμο του Πανιωνίου από τον... κόσμο του Πανιωνίου!

Βιωματικές ιστορίες στην καταγραφή ιστορικών γεγονότων όλων των τμημάτων του Πανιωνίου, εντός και εκτός γηπέδων, από τους φιλάθλους του συλλόγου και πρώην μελών διοικήσεων, θα φιλοξενούνται στην νέα στήλη «Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» που εγκαινιάζουν τα «Πανιώνια Νέα» και θα δημοσιεύεται, κάθε Πέμπτη.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 130 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικότερου συλλόγου στον ελληνικό αθλητισμό, ο λόγος θα δίνεται στους φιλάθλους κάθε ηλικίας για να ξυπνήσουν θύμησες προσώπων και γεγονότων που έγραψαν στιγμές χαράς, αλλά και λύπης για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και των άλλων τμημάτων του Ιστορικού.

Η ιστορία του Πανιωνίου είναι γραμμένη από εμβληματικές μορφές παικτών και προπονητών ποδοσφαίρου και μπάσκετ, παραγόντων, αλλά και φιλάθλων που είχαν προσωπική συμβολή σε καθοριστικά γεγονότα των προηγούμενων δεκαετιών. Η αρχή θα γίνει από τον φίλαθλο του Πανιωνίου, Χαράλαμπο Παπαχαραλάμπους και θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμα, ενώ όσοι το επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα «Πανιώνια Νέα» για να αφηγηθούν την βιωματική ιστορία αγάπης και αφοσίωσης τους στον «Ιστορικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια