Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα»: Έρχεται με πολλά... κιλά μπάσκετ!

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» Συγκαταλέγεται στις χαρακτηστικές φυσιογνωμίες των φιλάθλων του Πανιωνίου για περισσότερο από 40 χρόνια. «...

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα»

Συγκαταλέγεται στις χαρακτηστικές φυσιογνωμίες των φιλάθλων του Πανιωνίου για περισσότερο από 40 χρόνια. «Έχασε» την προαγωγή του στην τρίτη Γυμνασίου, λόγω της «τρέλας» του να παρακολουθεί ποδόσφαιρο και μπάσκετ του Πανιωνίου και «φόρτωσε στον κόκορα» τα μαθήματα, αν και κάλυψε τις απουσίες από τις «κοπάνες» που έκανε από την μυθική Λ.Α.Ν.Σ. και περνώντας το δρομάκι-«βάλτο», έμπαινε στο ανοιχτό γήπεδο του μπάσκετ, το νυν «Ανδρέας Βαρίκας».

Έχει γράψει σε τεστ Φυσικής, επειδή δεν είχε διαβάσει τίποτα, την πεντάδα και την ενδεκάδα του Ιστορικού, εκείνη την χρονιά!

Η στεντόρεια φωνή του, με ανοιχτά χέρια για διαμαρτυρίες στους διαιτητές του μπάσκετ, είναι παρά πολύ γνώριμη, χωρίς να γυρίσεις να κοιτάξεις ποιος φώναζε στο άνω διάζωμα του….πρώην γηπέδου της Αρτάκης…

Μόνιμο μέλος της παρέας των γνώριμων «χοντρών» της πλατείας, στο παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο «Γιώργος», ο Γιώργος Τζανίδης έρχεται στην νέα στήλη του panionianea.gr «Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» και μιλά για πολλά…κιλά μπάσκετ, τον λατρεμένο Φάνη Χριστοδούλου, όσους συντέλεσαν και πρωταγωνίστησαν στην μεταγραφή του από την Δάφνη στον Πανιώνιο την ολική ανατροπή της μεταγραφής του «μπέμπη» στον Παναθηναϊκό από τους «κομάντο-χοντρούς», τον μποέμ Μπόμπαν και πολλά άλλα μόνο «κυανέρυθρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια