Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βαριά ήττα από τα... αποδυτήρια!

Δραματικό παιχνιδι για τον Πανιώνιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου ηττήθηκε με το... καλημέρα απο τον Ολυμπιακό. Τελικό σκορ ...

Δραματικό παιχνιδι για τον Πανιώνιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου ηττήθηκε με το... καλημέρα απο τον Ολυμπιακό. Τελικό σκορ  4-0, με τα τρία τέρματα των γηπεδούχων να μπαίνουν στα πρώτα 9 λεπτά.

Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με... πειραματική ενδεκάδα, καθώς εκτός απο τις πολλές απουσίες, έμεινε στον πάγκο και ο Ντομίνγκες, καθώς είναι στο όριο των καρτων και με μία κίτρινη θα έχανε το ματς που ακολουθεί με τονΠαναιτωλικό.

Έτσι είδαμε τους νεαρούς Γρίβα και Ρέτσο στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Παπαγεωργίου έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός!

Ο πολύ πιο ισχυρός αγωνιστικά Ολυμπιακός με το καλημέρα δεν άφησε περιθώρια στους κυανέρυθρους και απο πολύ νωρίς καθάρισε τη νίκη, υποχρεώνοντας τον Πανιώνιο σε παθητικό ρόλο.

Στα πρώτα 9 λεπτά οι γηπεδούχοι πρόλαβαν και έβαλαν τρία γκολ και τα υπόλοιπα αποτελούν... ιστορία.

Τραγική εικόνα του Πανιωνίου, που βέβαια με τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί μαλλον λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο να δούμε κάτι τέτοιο, αλλά όχι σε τετοιο βαθμό!

Ουσιαστικά ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τα... αποδυτήρια, δεχόμενος τρία γκολ σε λιγότερα αοι 10 λεπτά, με τον ΟΣΦΠ στο δεύτερο ημίχρονο να ρίχνει ρυθμούς, έχοντας πάντως και δοκάρια!

Τα γκολ:

4': Μπαλιά του Βαλμπουενά στον Χασάν, ο οποίος κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα και εκτέλεσε τον Κότνικ για το 1-0.

6': Τραγικό λάθος του Κότνικ σε σέντρα-σουτ του Φορτούνη, από κοντά ο Ελ Αραμπί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

9': Ατομική ενέργεια από τον Φορτούνη, ο οποίος πέρασε 2-3 παίκτες και πλάσαρε μέσα από την περιοχή τον Κότνικ.

24': Κι άλλο τραγικό λάθος από τους παίκτες του Πανιωνίου, με τον Ρέτσο να γυρίζει προς τα πίσω, εκεί όπου ήταν ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πέρασε και τον Κότνικ για το 4-0.


Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Κότνικ(τ), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος,Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ρέτσος (76΄Σιντί Αλί), Κόρμπος (46΄Εμμανουηλίδης), Γρίβας (46΄Μίκο), Τσιλούλης, Καμαρά, Αραμπούλι

Δεν υπάρχουν σχόλια