Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καμαριανός: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο Πανιώνιος Su Casa προετοιμάζεται μέσω πολλών προβλημάτων – με τελευταίο αυτό του τραυματισμού του Φώτη Λαμπρόπουλου – για την επανέναρ...

Ο Πανιώνιος Su Casa προετοιμάζεται μέσω πολλών προβλημάτων – με τελευταίο αυτό του τραυματισμού του Φώτη Λαμπρόπουλου – για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου στα 8 παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου θα παλέψει για να επιτύχει τον στόχο της παραμονής στην EKO Basket League.

Ένας από τους παίκτες, που θα πολεμήσει μέχρι τέλους για την κυανέρυθρη φανέλα είναι o Νίκος Καμαριανός.

Ο 21χρονος Power Forward την φετινή σεζόν έχει κάνει, χωρίς αμφιβολία, το βήμα προς τα μπροστά κι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων της ομάδας μας… Κι όχι άδικα, καθώς όποτε έχει χρειαστεί να προσφέρει το έχει κάνει και με το παραπάνω, δικαιώνοντας τον coach Λίνο Γαβριήλ για την επιλογή του.

Σε αγώνες μέσα σε δύσκολες έδρες, όπως αυτή του Ηρακλή και του Άρη έχει μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, ωστόσο το καλύτερο του παιχνίδι με τον Ιστορικό το έκανε στο κλειστό “Σοφία Μπεφόν” που αποτελεί το “σπίτι” της ομάδα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Στη νίκη με αντίπαλο τον Κολοσσό με 76-67, ο Νίκος Καμαριανός είχε την καλύτερη του παρουσία στην EKO Basket League, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 10 πόντους (3/3διπ., 1/1τριπ., 1/2βολ.) και 4 ριμπάουντ.

Πλέον, αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν μπροστά τους την δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση (29/2, 15.30) κόντρα στην ΑΕΚ, από την οποία ο ταλαντούχος forward πέρασε πριν έρθει στην ομάδα μας, όπου διανύει την δεύτερη του σεζόν ως επαγγελματίας, ενώ αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Καμαριανός παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στα επίσημα media της ΚΑΕ Πανιωνιος Su Casa, όπου αναφέρθηκε στην συνέχεια του πρωταθλήματος μετά την διακοπή, αλλά και τους στόχους, τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και προσωπικό, δίνοντας την υπόσχεση του στους “κυανέρυθρους” φιλάθλους, για μια “μάχη” μέχρι… εσχάτων.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Νίκος Καμαριανός αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση που επικρατεί την δεδομένη στιγμή στην ομάδα μας:

“Η αλήθεια είναι πως παρά το καλό ποδαρικό που κάναμε στο 2020 – με τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό – στην συνέχεια χάσαμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό και αφήσαμε πίσω μας την καλή πορεία που είχαμε διαγράψει στο πρωτάθλημα. Χάσαμε έδαφος και προσπαθούμε, πλέον, να δουλέψουμε ώστε να καλύψουμε αυτές τις ήττες που κάναμε και να πετύχουμε τον στόχο μας.

Είμαστε τυχεροί που ήρθε τώρα, σε αυτή την καμπή της σεζόν, η διακοπή του πρωταθλήματος κι είχαμε το περιθώριο να δουλέψουμε με την καινούρια σύνθεση της ομάδας και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, ώστε να επιστρέψουμε στον καλό μας αγωνιστικό ρυθμό.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, έγιναν και κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, κι ανάμεσα τους κι αυτή με την φυγή του Samuels, που ήταν παίκτης-κλειδί για την ομάδα και πολύ σημαντικός, όμως κανείς δεν είναι υπεράνω του συνόλου”.

Αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ, ο Νικος Καμαριανός επισήμανε:

“Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αναμέτρηση με μια ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, που ίσως είναι η πιο φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, κάτι που μαρτυρούν και τα αποτελέσματα της. Εμείς, θα προσπαθήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι, που θα γίνει μπροστά στον κόσμο μας, αλλά και σε αυτά που ακολουθούν, να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να έχουμε μια καλή εικόνα και να προσπαθήσουμε πολύ, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες στη νίκη που μας αναλογούν, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μας. Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παλεύουμε για τη νίκη. Έχουμε κρίσιμους αγώνες μπροστά μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τα παρατήσουμε”

Μιλώντας για τους τομείς που πρέπει να βελτιωθεί αγωνιστικά η ομάδα μας, ο ταλαντούχος forward τόνισε:

“Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εδώ και καιρό κι έγινε ιδιαίτερα έντονο στα τελευταία μας παιχνίδια έχουμε καιρό, είναι τα ριμπάουντ. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να μην χάνουμε κατοχές. Πέρα από αυτό πρέπει να έρθει η καλύτερη άμυνα και στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε. Στην επίθεση, θεωρώ ότι χρειάζεται να γυρίσουμε καλύτερα την μπάλα και να αποκτήσουμε καλύτερη ψυχολογία, ώστε να επανέλθουμε στα δικά μας ποσοστά ευστοχίας που είχαμε στα τρίποντα και γενικά στα σουτ, πριν έρθουν αυτά τα άσχημα αποτελέσματα”.

Για την πεσμένη ψυχολογία που έχουν φέρει τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα, ο Νίκος Καμαριανός υποστήριξε:

“Σε όλα τα κομμάτια είναι σημαντική η ψυχολογία, παίζει βασικό ρόλο. Στην προπόνηση, στην προσέγγιση του κάθε αγώνα… Γι’ αυτό παλεύουμε και δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε καλή ψυχολογία και να είναι με το μέρος μας στους αγώνες. Η ψυχολογία, πιστεύω μπορεί να φτιαχτεί και μέσα από την άμυνα και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση κατά την διάρκεια του ματς”.

Στην συνέχεια ο 21χρονος αθλητής έκανε τις εκτιμήσεις του αναφορικά με το πού θα κριθεί η παραμονή:

“Τα αποτελέσματα όλοι τα γνωρίζουμε όσον αφορά εμάς, τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, αλλά και την Λάρισα, που βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία, κανείς δε θέλει να πέσει και όλοι μαζί δουλεύουμε ώστε η ομάδα να σωθεί. Αυτό είναι πολύ θετικό… ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση και αναγνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Χωρίς να κοιτάμε τις άλλες ομάδες, κοιτάμε τη δουλειά μας, κοιτάμε κάθε παιχνίδι και το προσεγγίζουμε διαφορετικά, ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κι αυτό να μας οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου, που είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε μπροστά μας αγώνες με όλες αυτές τις ομάδες που οι στόχοι μας είναι κοινοί, οπότε εκεί φαίνεται πως θα κριθεί και το ποιος θα παραμείνει και ποιος θα πέσει”.

Αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση αρκέστηκε να πει:

“Η χρονιά μου έχει κυλήσει καλά. Είμαι τυχερός που δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιον τραυματισμό. Δουλεύω σκληρά σε όλους τους τομείς, μακάρι να συνεχιστεί αυτό και να έρθει ό,τι καλύτερο, πρώτα για την ομάδα και μετά για μένα σε προσωπικό επίπεδο”.

Κλείνοντας, ο Νίκος Καμαριανός έστειλε το προσωπικό του μήνυμα στον κόσμο του Ιστορικού:

“Αυτό που τραβά τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να παρακολουθούν την ομάδα που υποστηρίζουν, είτε αυτό το κάνουν με φανατισμό ή με οποιοδήποτε τρόπο, είναι η εικόνα και η προσπάθεια που δείχνει η ομάδα και οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, όχι τόσο το αποτέλεσμα. Επομένως προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε και οι δύο αυτό που ζητάμε από την ομάδα: Τη νίκη!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια