Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καταγγέλλει Μπάουμαν ο Πανιώνιος

Σε καταγγελία της σύμβασης που έχει υπογράψει με τον Μπάουμαν προχωράει η ΚΑΕ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της. Ο Αμερικανός παίκτ...

Σε καταγγελία της σύμβασης που έχει υπογράψει με τον Μπάουμαν προχωράει η ΚΑΕ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της.

Ο Αμερικανός παίκτης έχει αναχωρήσει από την χώρα μας, απουσιάζοντας χωρίς δικαιολογία απο τις προπονήσεις, με την διοίκηση του Πανιωνίου να αναφέρει πως ο αθλητής έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι κυανέρυθροι κατηγορούν τον έμπειρο παίκτη για αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά, που θέτει σε κίνδυνο τον σχεδιασμό της ομαδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H KAE Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει ότι προχωρά σε καταγγελία της σύμβασης, που έχει υπογράψει με τον αθλητή Brandon Bowman.

Ο εν λόγω αθλητής επέδειξε παντελή έλλειψη επαγγελματισμού – σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος – έχοντας εγκαταλείψει την χώρα μας και χωρίς καμία προειδοποίηση δεν παρευρέθη στις προπονήσεις της Δευτέρας (23/2), Τρίτης (24/2), Τετάρτης (25/2) και Πέμπτης (26/2), όντας αδικαιολογήτως απών, ενώ είναι σε ισχύ το υπογεγραμμένο συμβόλαιοπου καθόριζε την συνεργασία των δυο πλευρών μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδους 2019-20.

Δυστυχώς, με την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά, θέτει σε κίνδυνο όλο τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας μας, με δεδομένο ότι, βάση του κανονισμού, δεν διατηρούμε δικαίωμα, ώστε να προβούμε στην αντικατάσταση του.

Ως εκ τούτου, το ΔΣ της ΚΑΕ αποφάσισε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία του παίκτη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προασπίσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της."

Δεν υπάρχουν σχόλια