Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κατώτερος των περιστάσεων και στον «τελικό» του Αγρινίου!

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε ένα ματς π...

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε ένα ματς που είχε πάρει τον χαρακτήρα τελικού και συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της Σούπερ Λιγκ, όμως πλέον με επτά βαθμούς πίσω από τον Παναιτωλικό!

Οι κυανέρυθροι στο επιθετικό κομμάτι δεν κατάφεραν σε κανένα σημειό του αγώνα να απειλήσουν ουσιαστικά τον αντίπαλο τους, αντιθέτως ανασταλτικά κινδύνεψαν σε αρκετές στιγμές και σε μία από αυτές δέχτηκαν το γκολ, το οποίο τελικά έκρινε και το αποτέλεσμα.

Μοναδική καλή εικόνα από πλευράς Πανιωνίου ήταν η δυναμική παρουσία των κυανέρυθρων οπαδών, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι, βρέθηκαν στο Αγρίνιο, ενίσχυσαν σημαντικά την ομάδα, όμως δυστυχώς δεν έφυγαν χαρούμενοι από το γήπεδο...

To παιχνίδι

Ο Δημήτρης Κοροπούλης στο ντεμπούτο του στον πάγκο της πρώτης ομάδας παρέταξε την ομάδα με τους Κότνικ, Σταυρόπουλο, Ντομίνγκες, Σαραμαντά, Κόρμπο, Οικονομίδη, Γρίβα, Τσιλούλη, Εμμανουηλίδη και Αραμπούλι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ναι μεν είχε την υπεροχή και την κατχοχή της μπάλας, αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Κότνικ, με την κυανέρυθρη άμυνα να παίρνει καλό βαθμό.

Μάλιστα, στο 6ο λεπτό ο Πανιώνιος θα μπορούσε να έχει κάνει τη... ζημιά, όταν ο Εμμανουηλίδης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο και το μπλόκαρε ο Κνετ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό ήταν αυτή του 41ου λεπτού, όταν ο Μουνιέ έκανε το δυνατό σουτ, ο Κότνικ έδιωξε πολύ δύσκολα και ο Σαραμαντάς πρόλαβε με προβολή πριν περάσει η μπάλα την γραμμή της εστίας.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν αρχικά με κεφαλιά του Ντάουντα στο 48' όπου ο Κότνικ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, όμως εν συνεχεία ο Παναιτωλικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ρόσα από πολύ μακρινή απόσταση έκανε ένα άπιαστο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία της εστίας του Κότνικ!

Στο 75ο λεπτό ο Φωτιάδης ανακάλυψε πέναλτι σε μία διεκδίκηση της μπάλας ανά;μεσα σε Σταυρόπουλο και Ρόσα, με τον παίκτη του Παναιτωλικού να πέφτει εντυπωσιακά μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή να... λέει πέναλτι! Υπόδειξη που προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες του Πανιωνίου. Η φάση όπως είναι λογικό πήγε στο VAR, όπου μετά από ώρα αποφασίστηκε το αναμενόμενο, ότι δηλαδή δεν υπάρχει πέναλτι! Έτσι με μεγάλη καθυστέρηση συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι.

Στο 81' ο Αραμπούλι με καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ απείλησε, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Δυστυχώς έως το φινάλε ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε επιθετικά να απειλήσει, δεν υπήρχε καθαρό μυαλό και έτσι γνώρισε μία ακόμη ήττα.

Πλέον ο Πανιώνιος, που συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση, βλέπει τον Παναιτωλικό να έχει φύγει με επτά βαθμούς διαφορά και μένει μία ακόμη αγωνιστική μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, πριν ξεκινήσουν τα play out.

Να σημειωθεί πως ο Ιστορικός τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόρμπός είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Μαρσιάλ, Μάλης, Μάρτιν, Ντάλσιο, Μουνιέ, Αλβάρες (82' Ταχάρ), Ρόσα, Ντάουντα, Λιάβας, Ντίας.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (63' Παπανικολάου), Κόρμπος, Τσιλούλης (83' Ρέτσος), Ρέντζας, Γρίβας (56' Καμαρά), Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φωτιάδης, με βοηθούς τους Νικολαΐδη και Δημόπουλο και τέταρτο τον Ζαμπαλά. VAR ήταν ο Ευαγγέλου με AVAR τον Παπαδάκη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια