Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γαβριήλ: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

O Πανιώνιος Su Casa πάλεψε μέχρι τέλους απέναντι στην ΑΕΚ, πριν “λυγίσει” στην παράταση και ο Λίνος Γαβριήλ αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδι...

O Πανιώνιος Su Casa πάλεψε μέχρι τέλους απέναντι στην ΑΕΚ, πριν “λυγίσει” στην παράταση και ο Λίνος Γαβριήλ αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά του αγώνα, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση πως ο Ιστορικός θα παλέψει μέχρι τέλους στην ΕΚΟ Basket League.

Ο προπονητής του Πανιωνίου Su Casa τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ που κρίθηκε στην παράταση (96-101)…

“Αρχικά να συγχαρώ την ΑΕΚ για τη νίκη της και την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα παιχνίδι για το οποίο προετοιμαστήκαμε πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα, παρόλο που αγωνιστήκαμε με τέσσερις ξένους και είχαμε τα γνωστά προβλήματα που δεν χρειάζεται να επαναλάβω. Ολος ο κόσμος ξέρει ότι έχουμε λιγότερους παίκτες.

Αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι εμείς δε θα μπούμε σε διαδικασία να παλεύουμε κάθε κατοχή, σε κάθε αγώνα. Ετσι έγινε και σήμερα. Πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια μικρά πραγματάκια, κάποια λάθος φάουλ που έγιναν στο μπόνους και καταφέρναμε να κάνουμε λίγο καλύτερα τα box out για να πάρουμε τα ριμπάουντ, θα είχαμε την τύχη να κερδίσουμε το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, όπως και στην τελευταία φάση, την οποία δε θέλω να σχολιάσω.

Ο αντίπαλος είναι γνωστό τι δυναμική έχει. Η σωματοδομή, τα κορμιά, σε σχέση με τα δικά μας όπου υπάρχει σαφέστατη έλλειψη ψηλών παιδιών στη θέση “5”, με τη φυγή του Samuels και του Bowman. Το 45-29 στα ριμπάουντ και τα 15 επιθετικά ριμπάουντ έδωσαν στην ΑΕΚ δεύτερες κατοχές και κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι και από εκεί. Εμείς κάναμε μια τεράστια προσπάθεια να κρύψουμε τις αδυναμίες μας. Παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί, όπως ο Σάββας Τζουγκαράκης με τα 22 λεπτά, τους 5 πόντους, τα 2 ριμπάουντ, αλλά και άλλα πράγματα τα οποία που έχει κάνει στο παιχνίδι και δεν φαίνονται στη στατιστική, βοήθησε την ομάδα να μείνει ζωντανή μέχρι τέλους.

Δε σταματάμε εδώ, θα παλέψουμε μέχρι τέλους, θα μπει και το νέο παιδί μέσα, ευελπιστώ από εβδομάδα, να δούμε πώς θα παρουσιαστούμε την επόμενη αγωνιστική. Είναι δύσκολη περίοδος, αρκετά δύσκολη πνευματικά για όλους μας, πιστεύω όμως ότι μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα. Υπάρχει δρόμος ακόμη, συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με το Λαύριο που είναι κλειδί για εμάς και είμαι αισιόδοξος ότι με την προσθήκη ενός ακόμη παιδιού και να δούμε και τους τραυματίες πότε θα γυρίσουν, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι από σήμερα”.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε: “Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Πανιωνίου, τους παίκτες της και τον προπονητή της για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Έδωσαν το 100% από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό. Μπορεί να υπολείπονται σε ποσότητα ρόστερ και σε ποιότητα, αλλά σήμερα αυτοί ήρθαν να παίξουν μπάσκετ, τίμησαν τη φανέλα που φοράνε, εν αντιθέσει με εμάς που ήρθαμε απλώς να περάσουμε δύο ώρες στο γήπεδο. Είναι απαράδεκτη η εμφάνισή μας, απαράδεκτη η νοοτροπία μας κι έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια