Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττηθηκε από το... ημίχρονο «Βικελίδης»!

Επιστροφή στις ήττες. Ο Πανιώνιος ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τον Άρη, για την 22η αγωνιστική και συνεχίζει να βλέπει το μέλλον του σ...

Επιστροφή στις ήττες. Ο Πανιώνιος ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τον Άρη, για την 22η αγωνιστική και συνεχίζει να βλέπει το μέλλον του στην Σούπερ Λιγκ εξαιρετικά δύσκολο!

Οι κυανέρυθροι για ένα ακόμη ματς, ειδικά εκτός έδρας, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον αντίπαλο μακριά από την εστία τους και μοιραία από το πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αφού πρώτα έχασαν καποιες ευκαιρίες, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 31'. Αρχικά ο Ντομίνγκες δεν καθάρισε την φάση όπως θα έπρεπε και ο Μπρούνο Γκάμα με δυνατό σουτ πίσω από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 1-0.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράση και στο 34' εχασε σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Εμμανουηλίδης βγήκε στο τετ α τετ από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, όμως το σουτ του έδιωξε ασταθώς ο Κουέστα, ο οποίος σε δεύτερο χρόνο μπλόκαρε σταθερά, προλαβαίνοντας τον επιθετικό των κυανέρυθρων.

Στο 42' ο Άρης κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να τελειώσει ουσιαστικά το ματς. Ο Ροζ έβγαλε σε κενό χώρο τον Φετφατζίδη, υτός πέρασε και τον Μαλέρμπ, που είχε βγει από την εστία του, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σε άδειο τέρμα, για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε περισσότερο, ο Άρης και πάλι ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πανιώνιο να μην δείχνει ικανός να ανατρέψει την κατάσταση.

Μάλιστα, στο 80' η ομάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καμαρά, ο οποίος μέσα σε 12 λεπτά είδε δύο κίτρινες κάρτες!

Το 2-0 έμεινε έως το φινάλε και ο Πανιώνιος παραμένει στους 9 βαθμούς στην ουρά της βαθμολογίας!

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Σόουζα, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Λάρσον, Φετφατζίδης, Ντίγκινι.

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Μάλερμπ, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Ρέντζας, Κιάκος, Κόρμπος, Παπανικολάου, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια