Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κακή εμφάνιση και νέα ήττα

Την τέταρτη σερί ήττα του σημείωσε ο Πανιώνιος κόντρα στον Ηρακλή, με σκορ 60-76 μένοντας στις έξι νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.  Ο Ιστ...


Την τέταρτη σερί ήττα του σημείωσε ο Πανιώνιος κόντρα στον Ηρακλή, με σκορ 60-76 μένοντας στις έξι νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

 Ο Ιστορικός σε ένα ακόμη ματς ξεκίνησε άσχημα, με αποτέλεσμα να βρεθεί να κυνηγάει το σκορ και πάρα το γεγονός ότι αρκετές φορές πλησίασε και έφτασε και στην ισοφάριση δεν μπόρεσε να ανατρέψει το κακό του ξεκίνημα, το οποίο για ακόμη μια φορά φαίνεται να του στοίχισε.

Αρκετά λάθη και άστοχες επιθέσεις  οδήγησαν σε ένα άσχημο αποτέλεσμα το οποίο δημιουργεί προβληματισμό για την πορεία της ομάδας, καθώς έχει παρουσιάσει κακό αγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία ματς.


Το παιχνίδι

Α ημίχρονο

*Προς τιμήν του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαν οι δύο ομάδες άφησαν το χρονόμετρο να κυλήσει χτυπώντας απλώς την μπάλα στο παρκέ στις πρώτες επιθέσεις εκατέρωθεν.

Στην συνέχεια του δεκαλέπτου ο Πανιώνιος ξεκίνησε σε ακόμη ένα ματς άσχημα επιτρέποντας στον αντίπαλο να προηγηθεί με 1-9.  Η αδυναμία του Ιστορικού να βρει το καλάθι συνεχίστηκε στα εφτά πρώτα λεπτά της πρώτης περιόδου. Ο ιστορικός ανέβασε στην συνέχεια τον ρυθμό του και μείωσε στους 5 κάνοντας το 7-11 και στην συνέχεια το 9-14. Το δεκάλεπτο τελικά ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο στο μείον 8 και σκορ 11-19.

Σε διψήφια ανέβηκε για πρώτη φορά η διαφορά στο πρώτο λεπτό του δευτέρου δεκαλέπτου (11-21).
Με χαμένες επιθέσεις τόσο από τους γηπεδούχους όσο και από τους φιλοξενούμενους συνεχίστηκαν τα πρώτα λεπτά της β' περιόδου με τον Πανιώνιο πάντως να εμφανίζεται καλύτερος και να μειώνει στους 4.  Ο Ηρακλής εκμεταλευόμενος το προβάδισμα που πήρε από την αρχή της αναμέτρησης είχε καλύτερο έλεγχο του ματς και ανέβασε εκ νέου την διαφορά στους 10 λίγο πριν την ολοκλήρωση της περιόδου.
Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 28-37.



Β ημίχρονο

Καλύτεροι  εμφανίστηκαν οι κυανέρυθροι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αντεπιτέθηκαν και μείωσαν στους τέσσερις μεταφέροντας την πίεση στον Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι  δεν μπόρεσαν να απαντήσουν στο ξέσπασμα του Ιστορικού ο οποίος έφτασε στην ισοφάριση 41-41 στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου.
Ο Πανιώνιος έδειξε αγωνιστικότητα δεν τα παράτησε και πέρασε μπροστά για πρώτη φορά στο σκορ κάνοντας το 43-42, προβάδισμα το οποίο όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να προηγηθεί και πάλι με εφτά. Σκορ τρίτης περιόδου 50-55.


Η τέταρτη περίοδο ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό που κύλησε το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ο Ηρακλής ανέβασε την διαφορά στους 9, ενώ οι κυανέρυθροι έκαναν προσπάθειες να μειώσουν, πλησίασαν και πάλι στους τέσσερις,  χωρίς όμως να μπορούν να πετύχουν την ανατροπή, αφού ο Ηρακλής είχε και πάλι απάντηση στην αντεπίθεση των γηπεδούχων.
Χαμένες βολές και λάθη από τον Πανιώνιο, οδήγησαν τον Ηρακλή σε μια νίκη με διαφορά μέσα στην έδρα του Ιστορικού με σκορ 60 -76.

Μπάσκετ ανδρών - 18η αγωνιστική

Πανιώνιος - Ηρακλής: 60-76

 Τα δεκάλεπτα: 11-19, 28-37, 50-55, 60-76

 Πανιώνιος(Γαβριήλ): Duren 12, Βεργίνης 4, Petrovic, Bauman 2, Samuels 16(1), Mcgill 5(1), Sweetney 9(1), Καμαριανός 5(1), Τζουγκαράκης, Καμπερίδης 2, Λαμπρόπουλος 5

 Διαιτητές: Κορομηλάς, Τζαφλέρης, Παντελίδης

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια