Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κ19: Πάλεψε, αλλά λυγισε στο φινάλε

H K19 του Ιστορικού πάλεψε στα ίσια εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο λύγισε στο φινάλε και ηττήθηκε με 4-2, για την 24η αγωνιστι...

H K19 του Ιστορικού πάλεψε στα ίσια εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο λύγισε στο φινάλε και ηττήθηκε με 4-2, για την 24η αγωνιστική της Super League U19.

Οι κυανέρυθροι χτύπησαν από πολύ νωρίς, αφού ο Νίνο έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Τσέλιο.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο διαιτητής έβγαλε την κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστές και των δύο.

Στην επανάληψη, οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του Μαρίνου στον αγωνιστικό χώρος, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 58′ και μπόρεσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 81′. Ο Μαρίνος εκτέλεσε το φάουλ και Γκοτζαμανίδης έκανε το 2-1.

Από εκεί και πέρα το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο. Δύο λεπτά μετά ο Σταμάτης έφερε το παιχνίδι ξανά στα ίσια για τον Πανιώνιο, ενώ ο Μπουλάρι “έγραψε” το 3-2. Στις καθυστερήσεις ο ίδιος ποδοσφαιριστή διαμόρφωσε το τελικό 4-2/

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 44 βαθμούς. Αντίθετα ο Πανιώνιος παρέμεινε στους 23 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια