Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δημήτρης Κοροπούλης: Από το 1998 στον Πανιώνιο!

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου αποχώρησε... άκομψα από τον Πανιώνιο και το χρίσμα περνάει στον Δημήτρη Κοροπούλη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνι...

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου αποχώρησε... άκομψα από τον Πανιώνιο και το χρίσμα περνάει στον Δημήτρη Κοροπούλη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο 41χρονος τεχνικός καλείται να μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να φτιάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, να καταφέρει να τους βγάλει αυτοπεποίθηση, να πιστέψουν παραπάνω στις δυνατότητες τους, στοιχεία δηλαδή που είχαν χάσει το περασμένο διάστημα. Φυσικά στόχος του είναι να τους περάσει όσο γίνεται και την δική του φιλοσοφία, αλλά και τα δικά του ποδοσφαιρικά "θέλω".

Ο Κοροπούλης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τι πάει να πει Πανιώνιος, καθώς έχει ανδρωθεί προπονητικά στον σύλλογο, αφού βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του Ιστορικού από το 1998!

Έχει περάσει από όλα τα ποδοσφαιρικά ηλικιακά τμήματα, ενώ από το 2014 έχει αναλάβει την ομάδα Νέων του Πανιωνίου, όπου πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά και άπαντες έχουν να πουν τα καλύτερα για την δουλειά που κάνει.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι νεαροί παίκτες που έχουν περάσει από τα... χέρια του και ο ίδιος τους έχει αναδείξει, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Κάποιοι εξ' αυτών είναι οι εξής: Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Ευαγγέλου, Αστράς, Πινιώτης, Γλυνός, Βουκελάτος, Κερασίδης, Ρέτσος Γρίβας, Μίκο, Νίκας, Σουσώνης, Αντωνακόπουλος, Μαχαίρας Γρηγορόπουλος, κ.α.

Ο Δημήτρης Κοροπούλης έχει ολοκληρώσει την διαδικασία για το ανώτερο δίπλωμα προπονητικής "UEFA PRO", ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος "UEFA YOUTH".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια