Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρη λάμψη στην εκδήλωση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (20/01) η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ερασιτέχνη Πανιωνίου. Η εκδήλωση διεξήχθη στην όμ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (20/01) η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ερασιτέχνη Πανιωνίου.

Η εκδήλωση διεξήχθη στην όμορφη αίθουσα στη Λεόντειο Σχολή, με τον κόσμο να γεμίζει την αίθουσα από άκρη σε άκρη, καθώς το "παρών" έδωσαν άνθρωποι του συλλόγου, αθλητές, παράγοντες, προπονητής, αλλά και απλός φίλαθλος κόσμος. Παρόντες ήταν και αρκετοί από τον πολιτικό χώρο, όπως -μεταξύ άλλων- οι βουλευτές Άννα Καραμανλή, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Διονύσης Χατζηδάκης, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αναστάσιος Γαϊτάνης και δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της Νέας Σμύρνης. Από τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο βρέθηκαν: Ο Πέτρος Μπούκης, ο Νίκος Κολιδάς και οι Παλαίμαχοις Χριστοδούλου, Εμβολιαδης, Σαιπας, Χασιώτης, Βλάχος και Ζευγαροπουλος.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ρενάτας και εν συνεχεία ο κόσμος παρακολούθησε ένα πολύ όμορφο θεατρικό το οποίο είχε σχέση φυσικά με την ιστορία του Πανιωνίου. Στο εν λόγω θεατρικό πρωταγωνίστησαν παιδιά από το 4ο λύκειο Νέας Σμύρνης και αποτέλεσε δουλειά του καθηγητή Θάνου Παπαπαναγιώτου.

Ο Ερασιτέχνης προχώρησε και σε πολλές βραβεύσεις σε αθλητές, κυρίως σε αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι διαπρέπουν και τιμούν την βαριά φανέλα του Πανιωνίου, που φέτος συμπληρώνει 130 χρόνια ζωής!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:


















Φωτογραφίες Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια