Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γαβριήλ: «Έχουμε πρόβλημα με τα ριμπάουντ»

Στα αδυναμία των ριμπάουντ των παικτών του Πανιωνίου όλη τη σεζόν απέδωσε και την ήττα από τον Ήφαιστο στη Λήμνο ο Λίνος Γαβριήλ. Ο Κύπ...

Στα αδυναμία των ριμπάουντ των παικτών του Πανιωνίου όλη τη σεζόν απέδωσε και την ήττα από τον Ήφαιστο στη Λήμνο ο Λίνος Γαβριήλ.

Ο Κύπριος τεχνικός των κυανέρυθρων στάθηκε στους 23 πόντους από τις δεύτερες επιθέσεις των αντιπάλων, ενώ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Λι, στο κακό πρώτο δεκάλεπτο και στο καλύτερο πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στη συνέχεια του ματς.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ήφαιστο για όλο το ‘οικοδόμημα’ εδώ στο νησί και όσα κάνει κι ειδικά τον φίλο μου, τον κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλο, για τη συνέπεια που δείχνει η ομάδα του καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται τα λέει όλα, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω εγώ. Τα συγχαρητήριά μου.

Από εκεί και πέρα, εμείς συνεχίζουμε να έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ. Στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Κολοσσός μας πήρε 19 επιθετικά, αλλά τη γλιτώσαμε. Σήμερα, όμως, ο Ήφαιστος σκόραρε 23 πόντους από δεύτερες επιθέσεις και 19 πόντους από τα λάθη μας, τα οποία δυστυχώς έδωσαν εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Τα ριμπάουντ και τα λάθη έκριναν το αποτέλεσμα.

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, που από τη Δευτέρα μας πήγε λίγο διαφορετικά, μετά τον τραυματισμό του Άντονι Λι είχαμε τρία παιδιά να ταλαιπωρούνται από ίωση. Φυσικά, αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο έδωσε στον Ήφαιστο ένα πολύ καλό ξεκίνημα και εκεί ‘έχτισε’ τη διαφορά του. Παρά την αντίδρασή μας, κατάφερε να νικήσει.

Το ότι χάσαμε μόνο το πρώτο δεκάλεπτο, κερδίσαμε τα δύο επόμενα και το τελευταίο ήρθε ισόπαλο, δείχνει πολλά. Τα επιθετικά ριμπάουντ και τα λάθη έδωσαν τη νίκη στον Ήφαιστο».

Για την προσπάθεια που κάνει ο Ήφαιστος: «Η ‘ζεστασιά’ του κόσμου φαίνεται. Επηρεάζει τόσο τους παίκτες της ομάδας, όσο και τους αντιπάλους. Επηρεάζεται το μυαλό τους, όπως επηρεάστηκε το δικό μας στην αρχή. Βοηθάει στην ψυχολογία των παικτών.

Υποτιμάμε πολύ συχνά το κομμάτι της ψυχολογίας, αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό. Οι αθλητές επηρεάζονται από τον κόσμο κι αυτός είναι σημαντικό κομμάτι στις επιτυχίες της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια