Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαβασιλείου: «Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε»

Ακόμη μία ήττα, την 8η συνεχόμενη, γνώρισε ο Πανιώνιος απο τον Αστέρα και ο Νίκι Παπαβασιλείου στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του ότ...

Ακόμη μία ήττα, την 8η συνεχόμενη, γνώρισε ο Πανιώνιος απο τον Αστέρα και ο Νίκι Παπαβασιλείου στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του όταν έμειναν πίσω στο σκορ.

 «Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι κάναμε άλλο ένα πέναλτι και η αντίδραση μας μετά το γκολ ήταν τραγική. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι. Στο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα αλλά πάλι δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ σ' ένα κακό σημείο. Ψυχολογικά, η ομάδα δεν μπορεί να αντιδράσει μετά από ένα γκολ. Εχουμε πολλά προβλήματα ιδίως στο κέντρο. Προσπαθούμε με αλχημείες κάποιες φορές, χρησιμοποιώντας παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες θέσεις. "Φωνάζουν" οι απουσίες μας. Θα πρέπει να έρθουν κάποια νέα παιδιά, να δώσουν ενέργεια και βέβαια ένα θετικό αποτέλεσμα θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για την ενημερότητα.  «Περιμένουμε ακόμα. Δυστυχώς πάμε από εβδομάδα σε εβδομάδα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Εχουμε τα δύο παιδιά, τον Δουβίκα και τον Τζανδάρη και περιμένουμε την ενημερότητα για να κάνουμε κι άλλες 2-3 κινήσεις. Με αυτά τα παιδιά θα μπορέσουμε σίγουρα να αλλάξουμε τη διάθεση και την εικόνα». Για το αν το επόμενο ματς (σ.σ. με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη) είναι «τελικός» σχολίασε πως «κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Θα δούμε και τι θα γίνει και με το θέμα της Ξάνθης κι αυτό μας δίνει μια ελπίδα να ανταγωνιστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια