Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επέστρεψε ο αρχηγός ενόψει ΟΦΗ

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει ο Πανιώνιος το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη (19:30), καθώς για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματ...

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει ο Πανιώνιος το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη (19:30), καθώς για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται στην 9η θέση με 23 βαθμούς προερχόμενος από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Ο Ιστορικός ελπίζει σε μία νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τις 30 Νοεμβρίου, ώστε να ξεφύγει από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό στην Super League 2.

Ο Πανιώνιος έχει να επικρατήσει στο πρωτάθλημα από την 12η αγωνιστική (30-11-2019 τον Παναιτωλικό 3-0 στη Νέα Σμύρνη) μετρώντας 6 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Σε αυτό το αρνητικό σερί θέλει να βάλει τέλος η ομάδα του Νικόδημου Παπαβασιλείου, ώστε να επανέλθουν ξανά τα χαμόγελα στα αποδυτήρια.

Επιστρέφουν Κόρμπος και Μασούρας


Στο αγωνιστικό σκέλος η προετοιμασία του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (17/1) το απόγευμα με προπόνηση που έλαβε χώρα στο Στάδιο Νέας Σμύρνης και ακολούθως ανακοινώθηκε η αποστολή του Ιστορικού η οποία αποτελείται από 18 παίκτες.

Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει από τραυματισμό ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Πανιώνιο.

Παράλληλα επιστρέφει και ο Γιάννης Μασούρας ο οποίος είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη

Κότνικ, Μάλερμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Γρίβας, Σαραμαντάς, Κιάκιος, Ρέντζας.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια