Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαβασιλείου: «Δύσκολη μέρα για εμάς...»

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα του Πανιωνίου από την Λαμία εμφανίστηκε ο Νικόδημος Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου της Νέας ...

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα του Πανιωνίου από την Λαμία εμφανίστηκε ο Νικόδημος Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κύπριος τεχνικός:

Για τον αγώνα: "Καλή χρονιά εύχομαι. Δεν ξεκίνησε καλά για εμάς η χρονιά. Είναι μία δύσκολη μέρα. Είχαμε πολλά προβλήματα πριν το παιχνίδι, είχαμε σημαντικές απουσίες, μας έτυχε και η ατυχία με τον Κόρμπο. Αλλαξαμε κάποια πράγματα, δοκιμάσαμε κάποια παιδιά σε άλλες θέσεις. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, μετά προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε, είχαμε και παίκτη παραπάνω, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική μας ενέργεια. Υπήρχαν προϋποθέσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν και η μεγάλη ευκαιρία με τον Παπανικολάου, που θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και να αλλάξει η ψυχολογία μας. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Προσπαθεί η ομάδα πολύ για να πάρει την αδειοδότηση για να γίνουν 2-3 κινήσεις να ενισχυθεί το ρόστερ. Παίρνοντας την αδειοδότηση θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα".

Για το σύστημα της ομάδας και το αν θα ήταν το ίδιο το σύστημα αν έπαιζε και ο Κόρμπος: "Ως προς το σύστημα και ο Κόρμπος να έπαιζε θα είχαμε αυτό το σύστημα. Με την κόκκινη κάρτα το αλλάξαμε για να έχουμε παραπάνω παίκτες στο κέντρο".

Για την αλλαγή του Εμμανουηλίδη: "Το σκεπτικό ήταν να μπει ο Μιλόγεβιτς που έχει χαρακτηριστικά να κρατήσει μπάλα  και να δώσει μία καλή πάσα. Ήταν μία τακτική αλλαγή και δεν μου έδωσε αυτά που περίμενα".

Για τις πολλές στημένες φάσεις και τις κακές εκτελέσεις: "Είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε από την αρχή της χρονιάς. Δεν έχουμε έναν σπεσιαλίστα στο είδος. Ο Μιλόγεβιτς έχει καλό πόδι, αλλά σήμερα δεν πήγε καλά αυτό το κομμάτι".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια