Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε

Την ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος στην Λήμνο από τον ανώτερο Ήφαιστο με σκορ 79-74, κάνοντας όμως μια μεγάλη προσπάθεια αφού από το -15 που βρ...

Την ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος στην Λήμνο από τον ανώτερο Ήφαιστο με σκορ 79-74, κάνοντας όμως μια μεγάλη προσπάθεια αφού από το -15 που βρέθηκε κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και να παραμείνει ανταγωνιστικός μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι

Α ημίχρονο

Με ένα σερί 6-0 από πλευράς γηπεδούχων ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Λήμνο. Ο Ιστορικός δυσκολεύτηκε, έχοντας και την απουσία του Άντονι Λι,  να σταματήσει τον ρυθμό του Ηφαίστου, πέτυχε τρεις πόντους, μειώνοντας την διαφορά αλλά ο Ήφαιστος ξέφυγε και πάλι κάνοντας το 11-3. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον Ήφαιστο να φτάνει σε ντάμπλ σκορ και να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Σκορ πρώτου δεκαλέπτου 26-13.


Στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκάλεπτου ο Ιστορικός προσπάθησε να αντεπιτεθεί και μείωσε σε 26-18, κρατώντας την επαφή με το σκορ. Έχοντας σαφώς καλύτερη απόδοση από το πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος κράτησε την διαφορά κοντά στους δέκα πόντους μέχρι και λίγα λεπτά πριν το τέλος της περιόδου. Ο Ηφαιστος, όντας καλύτερος ξέφυγε και πάλι στους +15, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση και τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με μονοψήφια διαφορά στο σκορ, 46-38.

Β ημίχρονο

Με τον Πανιώνιο να μειώνει στους 7 και στην συνέχεια στου 5 ξεκίνησε η τρίτη περίοδος. Ο Ιστορικός όσο περνούσε η ώρα στο ματς έδειχνε να γίνεται πιο ανταγωνιστικός, έφτασε ακόμη και στο -3 με αποτέλεσμα να δυσκολέψει τους γηπεδούχους. Ο Ήφαιστος έψαχνε λύσεις απέναντι στο ξέσπασμα του Ιστορικού, ο οποίος από το -15 βρέθηκε να ισοφαρίζει τρία  λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου γα πρώτη φορά στην αναμέτρηση. Ο Ήφαιστος ωστόσο ανέκτησε το προβάδισμα και το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους ''κυανέρυθρους'' στο -5 και σκορ 61-56.

Στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος έχασε τα πατήματα του, δεν μπόρεσε να κρατηθεί κοντά στο σκορ επιτρέποντας στην ομάδα της Λήμνου να ανεβάσουν και πάλι την διαφορά στους 10. Ο Ιστορικός προσπάθησε να αντεπιτεθεί εκ νέου χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση για να κυνηγήσει την ανατροπή. Το ματς έληξε με τον Πανιώνιο να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια αλλά να γνωρίζει τελικά την ήττα με σκορ 79-74.
Μπάσκετ ανδρών - 15η αγωνιστική Ήφαιστος Λήμνου - Πανιώνιος: 79-74

Τα δεκάλεπτα: 26-13, 46-38, 61-56, 79-74

 Πανιώνιος(Γαβριήλ): Duren 8, Βεργίνης 17(1), Sweetney 5(1), Καμαριανός 3, Samuels 24(2), Mcgill 5, Petrovic, Τζουγκαράκης, Καμπερίδης 6(2), Λαμπρόπουλος 6

 Διαιτητές: Καρακατσούνης, Διαμαντής, Κάρδαρης

 Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια