Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα (και) στο ΟΑΚΑ...

Μία ακόμη ήττα για τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν χωρίς δυσκολία εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό με 3-0 και παραμένουν... καθηλωμ...

Μία ακόμη ήττα για τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν χωρίς δυσκολία εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό με 3-0 και παραμένουν... καθηλωμένοι στην τελευταία θέση.

Η ομάδα αγωνίστηκε με πολλές βασικές απουσίες και δεν εμφάνισε καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, γνωρίζοντας δίκαιη ήττα.

Ο Ιστορικός είχαν δύο-τρείς καλές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αμυντικά εμφάνισαν τα γνωστά τους ελαττώματα και κάπως έτσι ήρθε το άσχημο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο. Αρχικά στο 6', μετά από λάθος διώξιμο του Μαλέρμπ, ο Ντομίνγκες έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας σε σουτ του Μακέντα, ενώ ένα λεπτό αργότερα το πλασέ του Δώνη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 14' ο ΠΑΟ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Δωνης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαλέρμπ, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι.

Στο 25' ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Κιάκος βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε και το σουτ με το αριστερό, όμως η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και περασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Διούδη.

Δέκα λεπτά μετά ο Τσιλούλης έκανε το σουτ στη κίνηση, μετά από κεφαλιά του Ντομινγκες, η μπάλα όμως κόντραρε στον Πούγγουρα και περασε πάνω από την εστία του Διούδη.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μετά από ώρα βρήκαν διαδρόμους στην άμυνα του Πανιωνίου, ο Μακέντα βγηκε σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 59' ο Πανιώνιος έχασε σημαντική ευκαιρία,με τον Τσιλούλη να σουτάρει από θέση μέσα δεξιά και τον Διούδη να διώχνει με το δεξί του πόδι!

Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός κερδισε πέναλτι, σε χέρι που έδωσε ο διαιτητής στον Σαραμαντά, με τον Μαλέρμπ όμως να πέφτει σωστά στην δεξιά του πλευρά λέγοντας "όχι" στον Χατζηγιοβάνη.

Στο 64' ο Παναθηναϊκός έκανε το 3-0,  με τον Ινσούα να γίνεται κάτοχος της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι, από τη σέντρα του Γιόχανσον από δεξιά και με σουτ πάνω στην κίνηση να νικάει τον Μάλερμπ.

Η συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία, με τον Πανιώνιο να μετράει μία ακόμη ήττα και να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (73’ Μπεκ), Ζαχίντ (70’ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (73’ Καμπετσής).

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Κιάκος, Μασούρας (24’ Παπαγεωργίου), Τσιλούλης, Παπανικολάου (84’ Γρίβας), Δούμτσιος (57’ Μιλόγεβιτς).

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Διαιτητής VAR: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια