Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια μέχρι τέλος του μήνα

Ο Πανιώνιος μέχρι να τελειώσει ο πρώτος μήνας της νέας δεκαετίας έχει να δώσει κάποια κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα (...

Ο Πανιώνιος μέχρι να τελειώσει ο πρώτος μήνας της νέας δεκαετίας έχει να δώσει κάποια κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα (που κάνει την προσπάθεια του για παραμονή στη κατηγορία), όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Οι "κυανέρυθροι" ξεκίνησαν με το... αριστερό το 2020, καθώς ηττήθηκαν με 1-0 από την Λαμία εντός έδρας για το πρωτάθλημα, ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε έφεραν 0-0 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό αποτέλεσμα που μπορεί να βοηθήσει ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη (15/1 17:15)

Αύριο ο Πανιώνιος θα δώσει ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:30) και οι παίκτες του Νικόδημου Παπαβασιλείου πρέπει πάση θυσία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ξεφύγουν από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στη Super League 2.

Την Τετάρτη 15/1 στις 17:15 ακολουθεί ο επαναληπτικός του Κυπέλλου απέναντι στο Παναιτωλικό και ο Ιστορικός χρειάζεται μόνο τη νίκη για να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στη συνέχεια του μήνα ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν αν ο Πανιώνιος μπορεί ν' αλλάξει ρώτα, ώστε να διεκδικήσει την παραμονή του στη κορυφαία κατηγορία.

Ακολουθούν εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο Αθηνών, ενώ υπάρχει και μία πολύ δύσκολη έξοδος όπως το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πανιωνίου αυτό το μήνα

Κυριακή 5/1 17η αγωνιστική: Πανιώνιος-ΠΑΣ Λαμία 0-1

Τετάρτη 8/1 1η αναμέτρηση φάση των "16" Κύπελλο: Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-0

Κυριακή 12/1 18η αγωνιστική: 19:30 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

Τετάρτη 15/1 επαναληπτικός φάση των "16" Κύπελλο: 17:15 Πανιώνιος-Παναιτωλικός

Σάββατο 18/1 19η αγωνιστική: 19:30 Πανιώνιος-ΟΦΗ

Πέμπτη 23/1 20η αγωνιστική: 17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

Κυριακή 26/1 21η αγωνιστική: 15:00 Πανιώνιος-Ατρόμητος Αθηνών

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια