Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με ψυχή Πάνθηρα ο Ιστορικός νίκησε τον Ατρόμητο!

Αυτός ναι, ήταν Πανιώνιος! Οι κυανέρυθροι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και βγάζοντας πολύ πάθος, νίκησαν τον Ατρόμητο με 1-0 και επέστρεψα...

Αυτός ναι, ήταν Πανιώνιος! Οι κυανέρυθροι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και βγάζοντας πολύ πάθος, νίκησαν τον Ατρόμητο με 1-0 και επέστρεψαν στις νίκες μετά από 8 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο Ιστορικός από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι, του ακυρώθηκε ένα τέρμα και γενικότερα άξιζε απόλυτα το "τρίποντο".

Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος έφτασε τους 9 βαθμούς και αναπτέρωσε τις ελπίδες του στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Το σημαντικότερο απ'όλα ήταν η πολύ καλή εικόνα της ομάδας. Δύναμη, θέλληση και πάθος ήταν τα στοιχεία που είχε ο Πανιώνιος και που του είχαν λείψει στα προηγούμενα παιχνίδια.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μέγιερι έδιωξε πολύ δύσκολα την καλή κεφαλιά του Εμμανουηλίδη.

Στο επόμενο λεπτό νέα καλή στιγμή για τον Ιστορικό. Ο Αραμπούλι έκανε την γυριστή κεφαλιά, με τον Καχίλα να διώχνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας.

Νέα καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο στο 13ο λεπτό. Ο Κιάκος από πολύ λαλή θέση, όμως η μπάλα κόνμτραρε και πέρασε λίγο κόρνερ.

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τον Ατρόμητο να έχει κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πανιώνιο να απειλεί ξανά στο 43', όταν ο Μέγιερι μπλόκαρε την μπάλα στο αμαρκάριστο σουτ του Οικονομίδη.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 45', ο Πανιώνιος είχε εκ νέου καλή φάση. Από τα δεξιά επιτέθηκε όμορφα η ομάδα, όμως ο Εμμανουηλίδης ενώ θα μπορούσε να γυρίσει την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως προτίμησε να τελειώσει μόνος του την φάση, με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει και να περάσει κόρνερ.

 Οι κυανέρυθροι μπήκαν πολύ δυνατά και στην "επανάληψη", ψάχνοντας το γκολ που θα τους δώσει το προβάδισμα.

Στο 60' χάθηκε τεράστια ευκαιρία. Ο Σταυρόπουλος έκανε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Κιάκου, όμως ο αρχικά ο Μέγιερι έδιωξε και εν συνεχεία η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ατρομήτου.

Στο επόμενο λεπτά ο Ιστορικός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως μετά από περίπου 5 λεπτά (!), ο Τζοβάρας πήγε να δει την φάση στο VAR και τελικά ακύρωσε το γκολ που σημείωσε ο Ρέντζας, λόγω οφσάιντ!

Η ομάδα του Παπαβασιλείου παρά το σοκ του γκολ που ακυρώθηκε, συνέχισε την πίεση και στο 76' μπόρεσε να σημειώσει το τέρμα που τόσο πολύ ήθελε. Μετά από φάουλ του Κιάκου, η μπάλα έφτασε στο ύψος του δεύτερου δοκαριού και ο Σταυρόπουλος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ, βάζοντας "φωτιά" στη Νέα Σμύρνη.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν μία μεγάλη και δίκαιη νίκη. Επόμενος αγώνας για τον Πανιώνιο κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπανικολάου, Ρέντζας (87' Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Κόρμπος, Λυμπεράκης (87' Σαραμαντάς), Κιάκος, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Γκάλο, Στρούγγης, Καχίλα, Νταλόσα (46' Κατράνης), Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (58' Ανδρούτσος), Ενσικουλού (73' Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια