Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με επετειακή φανέλα κόντρα στον Κολοσσό

Ιδιαίτερος θα είναι ο εντός έδρας αγώνας του Σαββάτου με τον Κολοσσό για τον Πανιώνιο, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, η ομάδα θα αγωνιστεί...

Ιδιαίτερος θα είναι ο εντός έδρας αγώνας του Σαββάτου με τον Κολοσσό για τον Πανιώνιο, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, η ομάδα θα αγωνιστεί με επετειακή φανέλα. Το τμήμα μπάσκετ του Ιστορικού συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να προβεί σε αυτή την συμβολική κίνηση.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

1919-2019! 100 χρόνια μπασκετικής ιστορίας – σε κυανέρυθρο φόντο – συμπληρώθηκαν με την ολοκλήρωση του παρελθόντος έτους!

Ο Πανιώνιος μας, ο Ιστορικός, συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής από την στιγμή που γεννήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ένδοξου συλλόγου μας.

Μια διαδρομή περήφανη, μοναχική και χωρίς συμβιβασμούς. Μια διαδρομή με αξίες και πολύ ιδιαίτερη για τον κόσμο, ο οποίος μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος και τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, θέλοντας να προσδώσει ιδιαίτερη αίγλη στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στο δεύτερο αιώνα ζωής της, θα αγωνιστεί για μια και μοναδική φορά τη φετινή σεζόν με καινούργια επετειακή εμφάνιση στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels (4/1, 15.45, Κ.Γ. Σοφία Μπεφόν).

Σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, καλούμε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, να γιορτάσει μαζί της και να γίνει για μια ακόμα φορά, ο 6ος παίκτης που θα την σπρώξει σε μια ακόμα νίκη στην EKO Basket League.

Η βοήθεια σας είναι η δύναμή μας!

Υ.Γ. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τρεις τυχεροί φίλαθλοι θα κερδίσουν, μέσω κλήρωσης, από μια επετειακή φανέλα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του αγώνα, μεταξύ των κατόχων εισιτηρίου αγώνα ή διαρκείας, που θα παρευρίσκονται στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια