Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα...

Ακόμη μια μέτρια εμφάνιση από τον Πανιώνιο που τον οδήγησε σε ακόμη μια ήττα με σκορ 73-61 κόντρα στο Ρέθυμνο, το οποίο είναι αήττητο στο...

Ακόμη μια μέτρια εμφάνιση από τον Πανιώνιο που τον οδήγησε σε ακόμη μια ήττα με σκορ 73-61 κόντρα στο Ρέθυμνο, το οποίο είναι αήττητο στο γήπεδο του.

Οι κυανέρυθροι έμειναν από την αρχή πίσω στο σκορ, αφού ξεκίνησαν άσχημα στο ματς και ουσιαστικά αυτό πλήρωσαν, καθώς επέστρεψαν στο ματς, αλλα δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση.

O ιστορικός έχει εμφανιστεί με αδυναμίες στα τελευταία ματς γεγονός που έχει πληρώσει με ήττες, δείχνοντας μια άλλη εικόνα σε σχέση με την ομάδα που ήταν ένα μήνα πριν.

 Το παιχνίδι

Α ημίχρονο

Με τον Πανιώνιο να πραγματοποιεί ίσως το χειρότερο πρώτο δεκάλεπτο στο φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Ρέθυμνο. 
Η κριτικοί μπήκαν δυνατά στον αγώνα και πήραν ένα προβάδισμα 9-2.  Η δυσκολία του Πανιώνιου να βρει το καλάθι έφερε τους γηπεδούχους ακόμη και στο 18-2, τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου με αποτέλεσμα ο Ιστορικός να βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση από την αρχή του αγώνα. 
Tο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το Ρέθυμνο να έχει κυριαρχήσει απόλυτα του Πανιώνιου και σκορ 25-9.


Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ''κυανέρυθροι'' μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, ανέβασαν την απόδοση τους στην επίθεση και γρήγορα μείωσαν στους 7 πόντους την διαφορά.  Ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν λύσεις απέναντι στην αντεπίθεση του Ιστορικού και έφτασαν εκ νέου σε διψήφια διαφορά.  
Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε το Ρέθυμνο να  προηγείται με σκορ 37-24, ενώ ο Πανιώνιος έδειχνε να μην μπορεί να βρει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο. 

Β ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο ίδιο ρυθμό, με τον Πανιώνιο να κυνηγάει το σκορ και το Ρέθυμνο να έχει ένα σταθερό προβάδισμα και να είναι πιο αποτελεσματικό σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Ιστορικός βρέθηκε στο -15 λίγο πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου, κατέβασε την διαφορά στους 10, χωρίς όμως και πάλι να μπορέσει για ακόμη μια φορά να είναι ανταγωνιστικός. To δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 59-45.

Ο Πανιώνιος στο τέταρτο δεκάλεπτο και ενώ το Ρέθυμνο διατηρούσε την διαφορά ασφαλείας που είχε χτίσει από την αρχή του αγώνα, έκανε ένα ξέσπασμα στο τελευταίο πεντάλεπτο και μείωσε στους τρεις κάνοντας το 61-64 δηλώνοντας παρόν στον ματς . Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν άμεσα και έκαναν το 73-61, σταματώντας τον ρυθμό των ''κυανέρυθρων'', οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ξαναεπιστρέψουν στο ματς και γνώρισαν ακόμη μια ήττα με σκορ 73-61.


Μπάσκετ ανδρών - 17η αγωνιστική

Ρέθυμνο - Πανιώνιος: 73-61

 Τα δεκάλεπτα: 25-9, 37-24, 59-45, 73-61

 Πανιώνιος(Γαβριήλ): Duren 17(2), Βεργίνης 5(1), Bauman 12(2), Καμπερίδης 1, Samuels 7, Mcgill 4, Petrovic, Sweetney, Καμαριανός 2, Λαμπρόπουλος 13 Διαιτητές: Παπαπέτρου, Ψαριανός, Παφίλης




Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια