Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών!

Ο Πανιώνιος εικράτησε και του Κολοσσού Ρόδου στο "Σοφία Μπεφόν" και συνεχίζει την καλή πορεία της φετινής σεζόν, η οποία είναι ...

Ο Πανιώνιος εικράτησε και του Κολοσσού Ρόδου στο "Σοφία Μπεφόν" και συνεχίζει την καλή πορεία της φετινής σεζόν, η οποία είναι η καλύτερη της τελευταίας πενταετίας στην Basket League.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: Το “κοντέρ” του Πανιωνίου Su Casa έγραψε χθες την 6η νίκη του στις 14 αγωνιστικές, επίδοση όχι απλά καλύτερη αλλά διπλάσια των προηγούμενων τριών παρουσιών του στην ΕΚΟ Basket League. Στις σεζόν 2014-15, 2017-18 και 2018-19 οι “κυανέρυθροι” μετρούσαν μετά από 14 “στροφές” από τρεις νίκες. Με την έναρξη μάλιστα του δεύτερου γύρου, ο Πανιώνιος Su Casa απέχει ήδη μόλις δύο νίκες από την επίδοση του σε ολόκληρο το περσινό Πρωτάθλημα (8-18) και μία από εκείνο της περιόδου 2017-18 (7-19) στο οποίο σώθηκε στην ισοβαθμία με τον Κόροιβο.

Για να βρούμε ρεκόρ καλύτερο του φετινού 6-8 στη 14η αγωνιστική από τον Πανιώνιο Su Casa θα πρέπει να επιστρέψουμε στη σεζόν 2013-14 όταν είχε κάνει 11-3.

*O Πανιώνιος Su Casa ισοφάρισε χθες απέναντι στον Κολοσσό H Hotels, την κορυφαία φετινή αμυντική επίδοση του με το παθητικό των 67 πόντων, όσων είχε δεχτεί στην εντός έδρας νίκη του επί του Ρεθύμνου (70-67).

*Ακόμη οι “κυανέρυθροι” σημείωσαν τις κορυφαίες επιδόσεις τους σε κερδισμένα φάουλ (30) και εύστοχες βολές (24) στο φετινό Πρωτάθλημα.

*Σε ατομικό επίπεδο, ο Δημήτρης Βεργίνης έφτασε τις 276 εμφανίσεις Πρωταθλήματος, ξεπέρασε τους Χρήστο Χαρίση και Γιώργο Διαμαντόπουλο για να “πιάσει” τον Νίκο Βετούλα στην 60ή θέση της σχετική λίστας της ΕΚΟ Basket League.

Δεν υπάρχουν σχόλια