Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γυρεύοντας ήρωες...

Γράφει η Έλενα Ζέρβα... Σε έναν κόσμο γεμάτο ασχήμια, μισαλλοδοξία και θυμό, εκεί που κοιμάσαι και ξυπνάς αγκαλιά με τα μικροπροβλήματ...

Γράφει η Έλενα Ζέρβα...

Σε έναν κόσμο γεμάτο ασχήμια, μισαλλοδοξία και θυμό, εκεί που κοιμάσαι και ξυπνάς αγκαλιά με τα μικροπροβλήματα σου, εκεί που δεν σου φτάνει ο χρόνος να νοιαστείς για τον διπλανό σου αλλά σου περισσεύει για να εκτονώσεις πάνω του, ο,τι κατάλοιπο κουβαλάς μέσα σου... σε αυτόν τον σημερινό κόσμο, γνώρισες μια Ρενάτα.

Αυτό το κορίτσι έμεινε μαζί μας για λίγο, αλλά έζησε την ζωή της στα άκρα, με ανοιχτή καρδιά, καθαρό βλέμμα και ρόζ μαλλιά. Σπάνιο να επιτρέπεις στον εαυτό σου να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει. Αυτό το κορίτσι, είχε μια αξιοζήλευτη τρέλα και όρεξη για ζωή, με αυτά τα όπλα ξεπερνούσε τα εμπόδια και συνάντησε πολλά... Πνεύμα ατίθασο, μαχητικό, εύκολα θα σε έβριζε και το ίδιο εύκολα θα ενδιαφερόταν για το πώς είσαι, τι κάνεις, πώς τα περνάς. Ουσιαστικά, όχι τυπικά. Αυτό το κορίτσι, αγαπούσε τον Πανιώνιο και την εξέδρα. Ήταν ρομαντικός οπαδός. Αυτό το κορίτσι ήταν και θα είναι κόρη, αδερφή, φίλη και σύντροφος. Κατάφερε όμως να γίνει κάτι και για εσένα που δεν την γνώριζες προσωπικά.

Η Ρενάτα έδωσε την πιο σκληρή της μάχη με τον καρκίνο, το έκανε και αυτό με χαμόγελο και δύναμη. Με αυτή την δύναμη, μας έδειξε για τελευταία φορά, όλα αυτά που μας ενώνουν, όλα όσα έχουν πραγματική σημασία. Σχεδόν σε κάθε γήπεδο, ένα πανό σηκώθηκε για εκείνη. Ό ποδοσφαιρικός κόσμος ενώθηκε για εκείνη. Πάντα πίστευε πως έξω απο το γήπεδο, οι οπαδοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Η Ρενάτα, δεν νίκησε μόνο τον καρκίνο, νίκησε καθετί σάπιο σε αυτή την ζωή και έβγαλε απο όλους μας την ανθρωπιά και την αγάπη που κρύβουμε επιμελώς.

Μην την ξεχάσεις την Ρενάτα, σε έναν κόσμο γεμάτο ασχήμια, μισαλλοδοξία και θυμό, είναι ο ήρωας που γυρεύουμε. Εκεί που κοιμάσαι και ξυπνάς αγκαλιά με τα μικροπροβλήματα σου, εκεί που δεν σου φτάνει ο χρόνος να νοιαστείς για τον διπλανό σου, η Ρενάτα σε έκανε να ενδιαφερθείς για εκείνη και ας μην την γνώριζες προσωπικά. Η Ρενάτα σου θύμισε, ποιά είναι τα σημαντικά σε αυτή τη ζωή.

Μην ξεχάσεις την Ρενάτα. Μην ξεχάσεις τα σημαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια