Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε η τροπολογία για αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη!

Πέρασε με 156 υπέρ και 90 κατά η τροπολογία, η οποία μετατρέπει την ποινή υποβιβασμού σε αφαίρεση βαθμών για ΠΑΟΚ-Ξάνθη. Κανέναν κίνδυ...

Πέρασε με 156 υπέρ και 90 κατά η τροπολογία, η οποία μετατρέπει την ποινή υποβιβασμού σε αφαίρεση βαθμών για ΠΑΟΚ-Ξάνθη.

Κανέναν κίνδυνο υποβιβασμού δεν αντιμετωπίζουν -και με τη σφραγίδα της Βουλής πλέον- οι ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Το μεσημέρι της Τετάρτης ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (156-90) η σχετική τροπολογία της κυβέρνησης.

Η Νέα Δημοκρατία είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας πριν από την ψηφοφορία, με πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος να τονίζουν πως «όποιος καταψηφίζει, διαγράφεται» και να συμπληρώνουν πως δεν θα γίνουν ανεχτές ούτε απουσίες από την ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μόνο οι δικαιολογημένα απόντες συγχωρούνται» είναι το μήνυμα που έστειλε το Μαξίμου, με αποδέκτες κυρίως τους βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας και της περιφέρειας Πειραιά.

Όλα έγιναν, λοιπόν, στο άψε σβήσε. Ο νόμος άλλαξε, ψηφίστηκαν οι αλλαγές και σώθηκαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη... Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

Τα αποτελέσματα:


Δεν υπάρχουν σχόλια