Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στο Κολοσσό

Τον Κολοσσό Ρόδου υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στις 15:45 ο Πανιώνιος στο γήπεδο "Σοφία Μπεφόν" του Παλαιού Φαλήρου. Ο Ιστορικό...

Τον Κολοσσό Ρόδου υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στις 15:45 ο Πανιώνιος στο γήπεδο "Σοφία Μπεφόν" του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Ιστορικός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Basket League, ώστε να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την άνετη παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο προπονητής του Πανιωνίου Λίνος Γαβριήλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στο Κολοσσό Ρόδου, αν εξαιρέσουμε τον τραυματία εδώ και ένα μήνα Φώτη Λαμπρόπουλο.

Ο μπασκετμπολίστας του ιστορικού ταλαιπωρείται από χτύπημα στο αχίλλειο τένοντα και η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Ρόδου θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα τα εισιτήρια της αναμέτρησης Πανιώνιος-Κολοσσός Ρόδου πωλούνται μέσω διαδικτύου από την σελίδα της Ticketmaster, αλλά και από τα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος, όπως και από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Σοφία Μπεφόν"

Αναλυτικά οι ώρες και οι ημέρες

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου: 10:00-18:00 Γραφεία ΚΑΕ Πανιώνιος οδός Αρτάκης 78 στη Νέα Σμύρνη

Σάββατο 4 Ιανουαρίου: 13:30 έως την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου "Σοφία Μπεφόν" στο Παλαιό Φάληρο.

Επίσης η ΚΑΕ Πανιώνιος υπενθυμίζει ότι όποιος κάτοχος εισιτηρίου απλού ή διαρκείας βρεθεί αύριο το μεσημέρι στο γήπεδο έχει την ευκαιρία να κερδίσει μία από τις τρεις επετειακές φανέλες που θα κληρώσει ειδικά η ΚΑΕ Πανιώνιος για τους φιλάθλους της ομάδας.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια