Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνήθισε στις ήττες...

Ο Πανιώνιος γνώρισε μία ακόμη ήττα στην φετινή Σούπερ Λιγκ, αυτή τη φορά από τον ΟΦΗ με 2-1 στη Νέα Σμύρνη, για την 19η αγωνιστική του πρ...

Ο Πανιώνιος γνώρισε μία ακόμη ήττα στην φετινή Σούπερ Λιγκ, αυτή τη φορά από τον ΟΦΗ με 2-1 στη Νέα Σμύρνη, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθροι πραγματοποίησαν μία πολύ κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο βελτίωσαν την εικόνα τους, όμως για μία ακόμη φορά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη ήττα για τον Ιστορικό, κάτι μάλιστα που αποτελεί και αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος παραμένει τελευταίος με 6 βαθμούς...

Το παιχνίδι

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε ο αγώνας για τον Πανιώνιο, καθώς μόλις στο 8ο λεπτό η κεφαλιά του Φιγκεϊρέδο, μετά από κόρνερ του Τσιλιανίδη, κατέληξε στα δίχτυα του Κότνικ.

Στο 11' απάντησε ο Ιστορικός, με τον Τσιλούλη να κάνει φοβερή ατομική ενέργεια, έκανε και την σέντρα από τα δεξιά, όμως το σουτ του Αραμπούλι πέρασε ψηλά άουτ.

Η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε παιχνίδι κέντρου, με τον ΟΦΗ πάντως να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα δημιούργησε μία-δύο καλές στιγμές, απειλώντας την εστία του Κότνικ.

Στο 37' οι κυανέρυθροι διαμαρτυρήθηκαν σε μία φάση, όπου ο Αραμπούλι έπεσε μέσα στην περιοχή, με τους παίκτες του Ιστορικού να ζητούν τράβηγμα στον Γεωργιανό φορ.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τον Πανιώνιο πίσω στο σκορ, αλλά το σημαντικότερο, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ κακή εμφάνιση!

Με διπλή αλλαγή ξεκίνησε η "επανάληψη" για τον Ιστορικό. Κιάκος και Παπανικολάου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους Οικονομίδη και Σαραμαντά να βγαίνουν εκτός.

Στο 47' απείλησαν οι γήπεδουχοι, με τον Παπανικολάου να κάνει το μακρινό σουτ, όμως η μπάλα, αφού πρώτα γκέλαρε, πέρασε άουτ.

Ο πιο επιθετικός Πανιώνιος ένα λεπτό αργότερα, στο 48', έφερε το ματς στα ίσια. Ο Κιάκος κράτησε και έδωσε ωραία την μπάλα στον Μιλόγεβιτς, αυτός με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια πέρασε τον αντίπαλο του, έκανε και το ωραίο σουτ με το δεξί, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σωτηρίου!

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τους κυανέρυθρους να πατούν το γκάζι, πιέζοντας τον ΟΦΗ, με τους Τσιλούλη και Μιλόγεβιτς να είναι ιδιαίτερα ορεξάτοι.

Στο 56', όμως, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα, η άμυνα του Πανιωνίου αδράνησε και ο Τσιλιανίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2, κόντρα στην ροή του αγώνα, καθώς η ομάδα του Παπαβασιλείου ήταν εκείνη που έψαχνε το δεύτερο γκολ.

Στο 68' ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, σε σωστή υπόδειξη του Κατσικογιάννη για χέρι του Κόρμπου μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου. Το εκτέλεσε ο Τσιλιανίδης, στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία του Κότνικ. Έτσι, οι κυανέρυθροι παρέμειναν μέσα στο παιχνίδι.

Πάντως, ο Πανιώνιος δεν έβρισκε χώρους προς την αντίπαλη εστία, με την άμυνα του ΟΦΗ να κρατάει καλά και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Στο 86' μετά από σέντρα του Παπανικολάου, ο Αραμπούλι έκανε το κοντρόλ και το σουτ, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα χάθηκε τεράστια ευκαιρία. Ο Τσιλούλης βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Σωτηρίου, όμως αντί να τελειώσει τη φάση, προτίμησε να δοκιμάσει να πασάρει στον Αραμπούλι, με τον Μαρινάκη να διώχνει την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον κόσμο να αποδοκιμάζει, καθώς ήταν εμφανώς απογοητευμένος με τη νέα ήττα της ομάδας!

Το φιλμ του αγώνα

8’: Γκολ για τον ΟΦΗ, ο οποίος ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Μεγιάδο μετά από κόρνερ του Τσιλιανίδη.

9’: Τσιλιανίδης για τον Βαζ, ο οποίος σούταρε και μπλόκαρε ο Κότνικ

11’: Σέντρα από τα δεξιά του Τσιλούλη σουτ του Μιλόγεβιτς μέσα από τη περιοχή του ΟΦΗ άουτ η μπάλα

13’: Κεφαλιά του Αραμπούλι μπλόκαρε εύκολα ο Σωτηρίου

17’: Απόκρουση του Κότνικ σε πλασέ του Σεμέντο μέσα από την περιοχή του Πανιωνίου

30’: Ευκαιρία για τον ΟΦΗ με κεφαλιά του Κουτρουμπή να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κότνικ

37’: Σέντρα του Εμμανουηλίδη για τον Αραμπούλι, ο οποίος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την φάση. Στη φάση διαμαρτυρήθηκαν οι «κυανέρυθροι» για παράβαση-πέναλτι στο γεωργιανό φορ.

41’: Λάθος του Κότνικ σουτ του Τσιλιανίδη επάνω στο Ντομίγκεζ, νέο σουτ του Φιγκείρέδο λίγο έξω από την εστία του Κότνικ.

45’: Ο Τσιλιανίδης συνεργάστηκε με το Σεμέντο, ο οποίος σούταρε επάνω στο Ντομίγκεζ

46’: Ατομική ενέργεια του Μασούρα που προσπάθησε να βρει τον Αραμπούλι, με τον Κουτρουμπή ν’ απομακρύνει σε κόρνερ.

47’: Σουτ του Παπανικολάου άουτ η μπάλα

48’: ΓΚΟΛ για τον Πανιώνιο που ισοφάρισε σε 1-1, με εξαιρετικό σουτ του Νεμάνια Μιλόγεβιτς.

56’: Γκολ για τον ΟΦΗ με τον Μαρινάκη να βρίσκει τον Σεμέντο εκείνος τον Τσιλιανίδη, ο οποίος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα πάλι στους κρητικούς.

68’: Πέναλτι για τον ΟΦΗ, μετά από χέρι του Κόρμπου σε σουτ του Φιγκεϊρέδο.

69’: Εκτέλεσε ο Τσιλιανίδης σαν τον Πανένκα στέλνοντας την μπάλα άουτ (πάνω από τα δοκάρια του Κότνικ)

73’: Σουτ του Φιγκεϊρέδο από πλάγια θέση πάνω από τα δοκάρια του Κότνικ η μπάλα.

81’ Σουτ του Σεμέδο ψηλά από τα δοκάρια άουτ.

86’: Σέντρα Παπανικολάου κοντρόλ και σουτ του Αραμπούλι ψηλά άουτ η μπάλα.

89’: Δύσκολη απόκρουση του Κότνικ σε κοντινό πλασέ του Μάνου.

90+' Τετ α τετ του Τσιλούλη, ο οποίος αντί να σουτάρει δοκίμασε να πασάρει στον Αραμπούλι, με τον Μαρινάκη να διώχνει την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Μασούρας, Σαραμαντάς (46' Κιάκος), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης (46' Παπανικολάου), Κόρμπος, Μιλόγεβιτς (78' Γρίβας), Τσιλούλης, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Σεμέντο (88' Μπράουν), Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ (71' Μάνος), Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια