Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη στη Πάτρα οι Γυναίκες

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου μετά από περίπου δύο μήνες, καθώς το Σάββατο το απόγευμα (1/...

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου μετά από περίπου δύο μήνες, καθώς το Σάββατο το απόγευμα (1/2 19:00) θ' αντιμετωπίσει στη Πάτρα τη τοπική ΝΕ Πατρών

Η αναμέτρηση διεξάγεται για την 2η φάση του πρωταθλήματος και ο Πανιώνιος ο οποίος τερμάτισε 4ος στο δεύτερο όμιλο της 1ης φάσης, αντιμετωπίζει τη ΝΕ Πατρών, η οποία τερμάτισε στη 3η θέση του 2ου Ομίλου της 1ης φάσης.

Πανιώνιος και ΝΕ Πατρών θ' αγωνιστούν σε μία σειρά, η οποία θα κριθεί στις δύο νίκες.

Το πρώτο παιχνίδι όπως προείπαμε θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 19:00 στη Πάτρα.

Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, ενώ αν χρειαστεί 3ο παιχνίδι αυτό θα λάβει χώρα τη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου.

Στόχος του Πανιωνίου είναι να φύγει με το "ροζ φύλλο" του αγώνα από τη Πάτρα, ώστε να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη, καθώς στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος τα κορίτσια του Ιστορικού είχαν μετρήσει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Αναλυτικά ο ορισμός του αγώνα του Πανιωνίου

Σάββατο 1/2

19:00 "Αντώνης Πεπανός" Πάτρα: ΝΕ Πατρών-Πανιώνιος (Χρήστος Κουρτίδης, Κώστας Βασιλείου) 

Παρατηρητής: Πάρης Χασεκίογλου

Να τονίσουμε ότι ο Πανιώνιος στη 1η φάση του πρωταθλήματος αντιμετώπισε δύο φορές την ομάδα της ΝΕ Πατρών για τον 2ο Όμιλο.

Ο Ιστορικός το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 είχε παραχωρήσει ισοπαλία με σκορ 9-9 στη Νέα Σμύρνη, ενώ το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 είχε γνωρίσει την ήττα στη Πάτρα με 16-9.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια