Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοντά σε Μαυρομμάτη!

Ο Πανιώνιος φαίνεται πως σύντομα θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη ενημερότητα και γίνονται κινήσεις για να ενισχυθεί -όσο γίνεται- περισσότ...

Ο Πανιώνιος φαίνεται πως σύντομα θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη ενημερότητα και γίνονται κινήσεις για να ενισχυθεί -όσο γίνεται- περισσότερο η ομάδα.

Οι κυανέρυθροι μετά τους Τζανδάρη και Δουβίκα, βρίσκονται κοντά στο να αποκτήσουν και έναν κεντρικό αμυντικό. Ο λόγος για τον 23χρονο στόπερ του Παναθηναϊκού Φάνη Μαυρομμάτη. Οι δύο ομάδες φέρονται να είναι σε προχωρημένες επαφές για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα φορέσει την φανέλα του Ιστορικού.

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου επιθυμούσε έναν παίκτη για την άμυνα, καθώς ουσιαστικά η ομάδα έχει μείνει μόνο με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες). Έτσι, θα υπάρχει μία ακόμη λύση, με τον Μαυρομμάτη να προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Σούπερ Λιγκ, όμως φέτος έχει χάσει την φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό, μετρώντας μόλις τρεις συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια