Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συν δημόσιο ή κρατικό μηχανισμό… και χείρα κίνει!

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας  Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος κ. Δάρας δήλωσε για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, στον οποίο αναμένει να μπει η Π...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος κ. Δάρας δήλωσε για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, στον οποίο αναμένει να μπει η ΠΑΕ Πανιώνιος, μεταξύ των άλλων και τα εξής: "Είναι θέμα κρατικού μηχανισμού το πότε θα το μας βάλει, με τις διαβεβαιώσεις τους ότι μετά τις γιορτές θα μπούμε αμέσως. Δεν εξαρτάται από κανέναν παρά από την επιτροπή …»

Δε θα πρέπει να λησμονούμε ότι οι διαβεβαιώσεις στη χώρα μας, όποιοι και αν τις δίνουν είτε είναι εκπρόσωποι της πολιτείας είτε της διοίκησης κλπ δεν τηρούνται δυστυχώς πάντα! Ή υλοποιούνται με μεγάλη καθυστέρηση, που σε αρκετές περιπτώσεις αποδεικνύεται μοιραία! Το ίδιο γίνεται, πολύ φοβάμαι, και με την περίπτωση της ΠΑΕ Πανιώνιος στην οποία είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι θα έμπαινε στην εξωδικαστική ρύθμιση και επομένως θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα χρέη της, από τον Νοέμβριο του 2019! Και μέχρι αυτή τη στιγμή η ρύθμιση δεν έχει πραγματοποιηθεί. Έχει καθυστερήσει πολύ παρά τις διαβεβαιώσεις! Και οι καθυστερήσεις αυτές μπορεί ν' αποδειχθούν μοιραίες για την αγωνιστική αλλά και την οικονομική πορεία του Ιστορικού συλλόγου! Μακάρι η διαβεβαίωση ότι ο Πανιώνιος θα μπει στη ρύθμιση μετά τις γιορτές να γίνει πραγματικότητα, έστω και αν αυτή η πραγματικότητα θα είναι όντως καθυστερημένη!

Όμως κατά την άποψή μου δεν αρκούν μόνο οι διαβεβαιώσεις των ιθυνόντων αλλά χρειάζεται και πίεση, ισχυρή πίεση προκειμένου ο Πανιώνιος να μπει στην εξωδικαστική ρύθμιση διότι οι καιροί ου μενετοί! Άλλωστε ο Πανιώνιος δε ζητάει να του γίνει κάποια χάρη, να του χαριστούν ποσά. Ζητάει να ρυθμιστεί νομίμως το χρέος του προς το δημόσιο, όπως γίνεται σε τόσες και τόσες εταιρίες, ώστε και το δημόσιο να εισπράξει τα χρωστούμενα, που έρχονται από παλιά και ο σύλλογος με την τεράστια προσφορά να αναπνεύσει και να συνεχίσει το έργο του!

Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια