Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Λήμνο χωρίς τον Άντονι Λι

Για την Λήμνο ταξίδεψε η αποστολή του Πανιωνίου Su Casa εκεί όπου θα αντιμετωπίσει (Σάββατο, 11/1, 15.30) τον τοπικό Ήφαιστο στο πλαίσιο...


Για την Λήμνο ταξίδεψε η αποστολή του Πανιωνίου Su Casa εκεί όπου θα αντιμετωπίσει (Σάββατο, 11/1, 15.30) τον τοπικό Ήφαιστο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

 Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Λίνο Γαβριήλ, που όλη την εβδομάδα προετοίμασε την ομάδα μετ΄εμποδίων λόγω απουσιών με σημαντικότερη όλων αυτή του Anthony Lee, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

 Ο Αμερικανός center/forward αναμένεται να χάσει σημαντικό χρονικό διάστημα και φυσικά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Η κατάσταση του αναμένεται να επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε θα βγει και πιο ασφαλές συμπέρασμα για τον ακριβή χρόνο, που θα αναγκαστεί να μείνει ανενεργός.

 Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται στην διάθεση των προπονητών ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Ιστορικό να είναι 8ος με ρεκόρ 6-8.

Δεν υπάρχουν σχόλια