Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύο φάσεις που ο Κουμπαράκης... έκλεισε τα μάτια! (video)

Ο Πανιώνιος στάθηκε αρκετά καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ένα "μπλακ άουτ" στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό γ...

Ο Πανιώνιος στάθηκε αρκετά καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ένα "μπλακ άουτ" στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να του στερήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πάντως, για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ιστορικός δεν είχε να αντιμετωπίσει την αντίπαλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τον παράγοντα διαιτησία!

Ο Κουμπαράκης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική είχε υποδείξει μέσω του VAR το ανύπαρκτο πέναλτι του Ευαγγέλου στο Βόλο, σε αρκετές φάσεις... έκλεισε τα μάτια ή καλύτερα μάλλον δεν θέλησε να δει την παράβαση παικτών του ΠΑΟΚ.

Δύο φάσεις από αυτές που ο διαιτητής του αγώνα δεν... είδε, ήταν οι παρακάτω:

1. Στο 27ο λεπτό ο Πανιώνιος βγαίνει στην επίθεση, ο Μασούρας από τα δεξιά γυρίζει την μπάλα στον Παπανικολάου λίγο έξω από την περιοχή, ο οποίος μπαίνει κατά μέτωπο προς την περιοχή και του ΠΑΟΚ. Πριν φτάσει η μπάλα στον παίκτη του Πανιωνίου, ο Μάτος τον τραβάει, τον ανατρέπει και δεν τον αφήνει να γίνει απειλητικός προς την εστία των φιλοξενουμένων. Φάουλ και κάρτα, που ο Κουμπαράκης δεν έδωσε!


2. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν και η δεύτερη φάση που πέρασε... απαρατήρητη από τον Κουμπαράκη. Ο Μασούρας με σωστό τάκλιν κόβει τον τον Γιαννούλη, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης πατάει με τις τάπες στο γόνατο τον πεσμένο παίκτη του Πανιωνίου. Βέβαια, ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ άθελα του πατάει τον Μασούρα, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως δεν είναι φάουλ και κάρτα. Όπως είπαμε και παραπάνω, όμως, ο διαιτητής δεν το είδε ούτε και αυτό!

1 σχόλιο

  1. Είμαι πάνθηρας γεννήθηκα πάνθηρας κύριε Παπαβασιλείου ομάδα που δεν χάνει δεν αλλαζειομαδα που χάνει πάλι δεν αλλάζει κύριε Παπαβασιλείου ο δαρας ο ζαμανης ακόμη τους μάνατζερ ακούνε ακόμη κάνουν κουμάντο ποιος θα παίξει μπάλα αν ο μάνατζερ του προπονητή έχει δύο και τρεις παίκτες κύριε Ζαμάνη αυτή πρέπει να παίζουν μπάλα ρωτάω κύριε Ζαμάνη πρέπει σαραμαντας τσιλουλης δουμτσοςκαμαρα να είναι πάντα εκτός κύριε Ζαμάνη και να παίζουν δανική για όνομα του θεού φτάνει να κάνουν κουμάντο αυτή και σώσε την ομάδα αλλιώς θα γίνει χαμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή