Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τον πήρε η... κάτω βόλτα στο δεύτερο ημίχρονο!

Την ήττα με βαρύ σκορ(108-74)  γνώρισε  ο Πανιώνιος από τον Ιωνικό Νίκαιας  στο Παλαιό Φάληρο. Ο ιστορικός ενώ ξεκίνησε καλά στο ματς στη...

Την ήττα με βαρύ σκορ(108-74)  γνώρισε  ο Πανιώνιος από τον Ιωνικό Νίκαιας  στο Παλαιό Φάληρο. Ο ιστορικός ενώ ξεκίνησε καλά στο ματς στην συνέχεια είχε ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο που ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα. Η ομάδα έμεινε στις 6 νίκες στο πρωτάθλημα, ύστερα από ένα παιχνίδι που δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα της ομάδας στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Κακό παιχνίδι από τους κυανέρυθρους τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πάρουν μια εύκολη νίκη, ενώ διακόπηκε το σερί νικών της ομάδας.

Το παιχνίδι

Α ημίχρονο

Με τον Ιωνικό να ανοίγει γρήγορα την διαφορά στο 9-4 ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Παλαιό Φάληρο αλλά ο Πανιώνιος αντέδρασε άμεσα, βρήκε ρυθμό και με ένα σερί έκανε το 14-9. Ο Ιωνικός μείωσε στον πόντο αλλά  ο ιστορικός πιο αποτελεσματικός στο παιχνίδι του ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ του σκορ 15-21.

Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι με ένα σερί 8-0 έκοψαν τον ρυθμό των φιλοξενούμενων και βρέθηκαν από το -6 στο +2. Ο πανιώνιος δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην αντεπίθεση του Ιωνικού με αποτέλεσμα να βρίσκεται να κυνηγάει το σκορ και μάλιστα έχοντας κάποια άστοχα σουτ έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Νίκαιας να φτάσει και στο +6. Οι κυανέρυθροι μείωσαν στα τελευταία δευτερόλεπτα και έφεραν εκ νέου την διαφορά στον πόντο. Σκορ ημιχρόνου 42-41.

Β ημίχρονο

Στη τρίτη περίοδο ο Ιωνικός ξέφυγε από την αρχή στο σκορ και ο Πανιώνιος βρέθηκε για πρώτη φορά στο -15. Οι κυανέρυθροι έχασαν τα πατήματα τους, υπέπεσαν σε λάθη και πλέον ο Ιωνικός έδειχνε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του ματς δυσκολεύοντας πολύ τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν έδειχναν να μπορούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. H τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με την διαφορά στους 21 πόντους, 76-55.

Η καταστροφική εικόνα της τρίτη περιόδου δεν άλλαξε και στο τελευταίο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να γνωρίσει βαριά ήττα στο Σοφία Μπεφόν από τον γηπεδούχο Ιωνικό. Οι κυανέρυθροι ενώ ξεκίνησαν καλά στο ματς πραγματοποίησαν ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, με πολλά προβλήματα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και έτσι ο Ιωνικός επέβαλε τον ρυθμό του και πήρε την νίκη με σκορ 108-74.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Μπάσκετ ανδρών - 12η αγωνιστική
Ιωνικός Νικαίας - Πανιώνιος: 108-74

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 42-41, 76-55, 108-74

Πανιώνιος(Γαβριήλ): Duren 9, Petrovic, Καμαριανός 5(1), Samuels 19(1), Pasalic 3(1), Mcgill 8, Lee 6, Βεργίνης 13(3), Καρακεχαγιάς 2, Τσιμπούκης, Τζουγκαράκης 3, Καμπερίδης 6(2)

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Σώμος, Λόρτος

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια