Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τιμώρησαν τον Πανιώνιο

Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε τον Πανιώνιο η Super League για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που δι...

Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε τον Πανιώνιο η Super League για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η απόφαση που αφορά τον Ιστορικό: 

ΠΑΕ Πανιώνιος:«Βάσει των αναφερομένων στο από 30/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 30/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ

Επίσης ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο 23 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά άλλη μία απόφαση που αφορά τον Πανιώνιο
ΠΑΕ Πανιώνιος:«Βάσει των αναφερομένων στο από 23/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 23/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή, πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (5.750,00) ευρώ».

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια