Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια για το Πανιώνιος-Κολοσσός

Ξεκίνησε από την Τρίτη (31/12) η προπώληση των εισιτηρίων για το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (4/1) του Πανιωνίου με...

Ξεκίνησε από την Τρίτη (31/12) η προπώληση των εισιτηρίων για το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (4/1) του Πανιωνίου με τον Κολοσσό Ρόδου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Στο κατώφλι του νέου χρόνου ο Πανιώνιος Su Casa θα φιλοξενήσει (4/1, 15.45) τον Κολοσσό για την 14η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Μία αναμέτρηση κομβικής σημασίας για την ομάδα μας, που θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες, πραγματοποιώντας, ένα αποφασιστικής σημασίας βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Και σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια περιμένει από τον “κυανέρυθρο” κόσμο να σταθεί δίπλα της και να δώσει βροντερό “παρών” στις εξέδρες του “Σοφία Μπεφόν”… σπρώχνοντας τους παίκτες του Ιστορικού στη νίκη!

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση “Πανιώνιος Su Casa – Κολοσσός” ξεκίνησε σήμερα (31/12), και οι τιμές είναι οι εξής:

EXECUTIVE (τμήμα Γ): 15 Ευρώ

BLUE & RED (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): 10 Ευρώ

Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας) και Φοιτητές (με πάσο): 5 Ευρώ

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Κολοσσός” πραγματοποιείται διαδικτυακά από την σελίδα της Ticketmaster: “https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004868.html” και παράλληλα:

Την Παρασκευή (3/1), κατά τις ώρες 10:00-18:00, στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

Tο Σάββατο (4/1) από τις 13:30 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευή POS διαθέτει μόνο το γραφείο, στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS.

Η ΚΑE Πανιώνιος Su Casa εύχεται σε όλους καλή Πρωτοχρονιά και ευτυχισμένο το 2020!

Δεν υπάρχουν σχόλια