Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γαβριήλ: «Περνάμε δύσκολη περίοδο, να διορθωθούμε ενόψει του Κολοσσού»

Ο Λίνος Γαβριήλ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας και στο επερχόμεν...

Ο Λίνος Γαβριήλ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας και στο επερχόμενο σημαντικό ματς με τον Κολοσσό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κύπριος κόουτς του «Ιστορικού» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Σίγουρα περνάμε δύσκολη περίοδο. Τα τελευταία δύο παιχνίδια έχουμε βαριές ήττες από Ιωνικό και Παναθηναϊκό. Δυστυχώς είμαστε μείον δύο παίκτες, τον Φώτη Λαμπρόπουλο εδώ και καιρό και τον Πάσαλιτς, που ήταν ένας εκ των ξένων μας, που μας περιορίζει το rotation και ρίχνει το βάρος στα υπόλοιπα παιδιά. Δεν καταφέραμε να προπονηθούμε όπως θα θέλαμε να προπονηθούμε αυτή την περίοδο, οπότε είναι σημαντικό για εμάς να αντιδράσουμε για την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ενώ είχαμε πει με τα παιδιά να παίξουμε με περηφάνια και να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο επιθετικοί, χρησιμοποιώντας και το physical game περισσότερο, να πάμε στις επαφές πιο πολύ, κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Σεβαστήκαμε τον Παναθηναϊκό πάρα πολύ. Όπως είπε και ο κόουτς, ενώ είχαν και το μέγεθος των παικτών, όπου αρκετές φορές στο παιχνίδι επηρέασε και επιθετικά στα μις ματς, αλλά και την κυριαρχία που είχαν στο ριμπάουντ, 25-55 είναι ένα νούμερο τραγικό για εμάς. Θεωρώ ότι το ριμπάουντ είναι θέμα διάθεσης, θεωρώ ότι το box out είναι να πας στο κορμί του αντιπάλου, όποιο μέγεθος κι αν έχει, αλλά δεν το κάναμε αυτό. Πρέπει να το δουλέψουμε πάρα πολύ αυτό και να μάθουμε να έχουμε μεγαλύτερη περηφάνια, γιατί αυτό στοίχισε περισσότερο στο να ανοίξει η διαφορά τόσο πολύ.

Καταφέραμε να ξεκουράσουμε παιδιά όπως ο Σάμουελς, να πάρουν χρόνο κάποια άλλα παιδιά που δεν θα έχουν την ευκαιρία στο μέλλον, καθώς προσφερόταν στο παιχνίδι. Στο τέλος της μέρας αφήνουμε πίσω το παιχνίδι, το κρατάμε και θα το δούμε στο βίντεο για να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε, έτσι ώστε την επόμενη εβδομάδα με τον Κολοσσό να παρουσιαστούμε καλύτεροι, ελπίζοντας να γυρίσουν και οι τραυματίες, για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Να έχουμε υγεία και να περάσουμε καλά με τις οικογένειές μας, όχι μόνο στην μπασκετική κοινότητα, αλλά σε όλο τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια