Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βεργίνης: «Πάθος και ενέργεια μας έδωσαν τη νίκη, να μας στηρίξει ο κόσμος»

Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε μετά την νίκη του Πανιωνίου επί του Άρη, τονίζοντας ότι πάθος και ενέργεια ήταν τα στοιχεία της ομάδας για το...

Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε μετά την νίκη του Πανιωνίου επί του Άρη, τονίζοντας ότι πάθος και ενέργεια ήταν τα στοιχεία της ομάδας για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ απηύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο των «κυανέρυθρων» για την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι ήταν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο σε αυτό το γήπεδο με αυτό τον κόσμο να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε ψυχολογία από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή με πάθος και ενέργεια καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν είχε να αποδείξει κάτι: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι, είμαι 32 χρονών πια, απλά έδωσα ότι είχα για να κερδίσουμε. Να αφιερώσω τη νίκη στον Τζουγκαράκη, τον συμπαίκτη μου, που είχε το μνημόσυνο του πατέρα του αλλά ήταν εδώ μαζί μας και θέλω να κάνω και ένα κάλεσμα στον κόσμο μας που πιστεύω ότι αξίζει να έρθει να μας στηρίξει μετά από αυτή τη νίκη και να είναι δίπλα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια