Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Θεσσαλονίκη η αποστολη του Πανιωνίου. Αμφίβολος ο Λαμπρόπουλος

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή του Πανιωνίου Su Casa ενόψει της Κυριακάτικης (8/12, 17.00, ΕΡΤ 3) αναμέτρησης με τον Άρη για την...


Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή του Πανιωνίου Su Casa ενόψει της Κυριακάτικης (8/12, 17.00, ΕΡΤ 3) αναμέτρησης με τον Άρη για την 11η αγωνιστική της EKO Basket League.

 Τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι για την ομάδα του Λίνου Γαβριήλ, καθώς η συμμετοχή του Φώτη Λαμπρόπουλου είναι εξαιρετικά αμφίβολη στην αναμέτρηση του “Nick Galis Hall”.

Ο πολύπειρος power forward ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, εξαιτίας του οποίου δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας όλη την εβδομάδα. Ωστόσο, ακολούθησε κανονικά την αποστολή της ομάδας μας και το αν θα αγωνιστεί θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

 Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν τεθεί στην διάθεση του τεχνικού τιμ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Ιστορικού χωρίς κάποια δυσάρεστη… έκπληξη. Η ομάδα μας έχοντας ρεκόρ 3-7 θα προσπαθήσει να πετύχει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της απέναντι στον Άρη (σ.σ. αναμένεται να παραταχθεί πλήρης) που βρίσκεται στην τελευταία θέση (2-8) και “καίγεται” για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

 Ο αρχηγός του Πανιωνίου Su Casa, και πρώην παίκτης του Άρη, Δημήτρης Βεργίνης, μέσω του προσωπικού του blog, που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έδωσε το στίγμα του ενόψει και της επικείμενης αναμέτρησης:

 “Καλησπέρα σε όλους… Το προηγούμενο Σάββατο (30/11) πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα είναι σε ανοδική πορεία, όπως μαρτυρούν και τα επιτυχημένα της αποτελέσματα στην Ευρώπη, όπου μετρά 3/3 στο Basketball Champions League.

Το γεγoνός ότι επιδείξαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πάθος, ενέργεια και ομαδικό πνεύμα, μας οδήγησε σε αυτό το θετικό, αλλά και πολύτιμο για μας, αποτέλεσμα. Πλέον, την Κυριακή (8/12) έχουμε μπροστά μας ακόμα μια αποστολή κόντρα σε μια ακόμα ομάδα της πόλης μου…


 Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πραγματικά “καίγεται” για τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι το “Νick Galis Hall” θα είναι γεμάτο και περιμένουμε μια καυτή ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να δείξουμε την απόλυτη συγκέντρωση και να μην επηρεαστούμε από το οτιδήποτε, αφού θα είναι ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Σκοπός μας είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχει εκπονήσει ο προπονητής μας και οι συνεργάτες του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και τα 40 αγωνιστικά λεπτά. Εις το επανιδείν…”

Ευχάριστη έκπληξη με το “Τζάμπολ Αγάπης”

 Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας κατά την διάρκεια της τελευταίας της προπόνησης (7/12) πριν αναχωρήσει γα την Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά του “Τζάμπολ Αγάπης” επισκέφτηκαν το “Σοφία Μπεφόν” και ο τεχνικός του Πανιωνίου Su Casa διέκοψε την προβολή του βίντεο για να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους αθλητές του Ιστορικού! Η θετική αύρα του “Τζάμπολ Αγάπης” θα συνοδεύει την “κυανέρυθρη” αποστολή στην δοκιμασία κόντρα στον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια