Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησε η προπώληση για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/12) με τον Παναθηναϊκό στο "Σοφία ...

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/12) με τον Παναθηναϊκό στο "Σοφία Μπεφόν".

Η ανακοίνωση:

"Ξεκίνησε σήμερα (24/12) Παραμονή Χριστουγέννων η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ”, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League.

Η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα στο ακροτελεύτιο παιχνίδι για το 2019 την Κυριακή (29/12, 17.00) και περιμένει από τους φίλους μας να βρεθούν δίπλα της στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π. Φαλήρου “Σοφία Μπεφόν”, ενισχύοντας τους παίκτες του Ιστορικού σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ” είναι οι εξής:

EXECUTIVE (τμήμα Γ): 15 Ευρώ

BLUE & RED (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): 10 Ευρώ

Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας) και Φοιτητές (με πάσο): 5 Ευρώ

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ” πραγματοποιείται διαδικτυακά από την σελίδα της Ticketmaster: “https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004868.html” και παράλληλα:

Την Τρίτη (24/12) κατά τις ώρες 12:00-16:00, στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

Την Παρασκευή (27/11), κατά τις ώρες 10:00-18:00, στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

Tην Κυριακή (29/12) από τις 15:00 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευή POS διαθέτει μόνο το γραφείο, στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS.

Η ΚΑE Πανιώνιος Su Casa εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές"

Δεν υπάρχουν σχόλια