Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιλούλης: «Μας χάλασε η αυτοσυγκέντρωση»

Όσα είπε ο Σωτήρης Τσιλούλης μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου στάθηκε στον παράγοντα αυτοσυγκέντρωση στά...

Όσα είπε ο Σωτήρης Τσιλούλης μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου στάθηκε στον παράγοντα αυτοσυγκέντρωση στάθηκε ο Τσιλούλης μετά την αποψινή ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ.

«Ήμασταν καλά διαβασμένοι απέναντι στον ΠΑΟΚ κλείσαμε του διαδρόμους. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες, με τον Αραμπούλι, αλλά μόλις μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε πίσω στο σκορ και όλη μας η προσπάθεια πήγε χαμένη», ανέφερε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Σίγουρα όταν δέχεσαι ένα γκολ σου χαλάει την αυτοσυγκέντρωση. Αλλά πρέπει να συνέρθεις, αρχικά να μην δεχτείς άλλο και στη συνέχεια να πιέσεις για κάποιο τέρμα, αυτό δεν έγινε αλλά όλοι οι παίκτες βγάλαμε πάθος και προσπαθήσαμε πολύ. Έχουμε μπροστά μας μια ημέρα για να ξεκουραστούμε και να πάμε στη Λάρισα να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

2 σχόλια

  1. Δεν με πειράζει που χάσαμε ήταν αναμενόμενο αυτό πούμε πειράζει είναι ότι για βγάλει εισητηριο ένας φίλαθλος του Πανιωνίου έπρεπε να είχε παρακολούθηση Τρεις αγώνες της ομάδα μας μέχρι τώρα. Και ρωτάω βρε πουλημενε δαρά, πόσα παιγνίδια παρακολουθησαν οι οπαδοί του παοκ και μάλιστα τους έδωσες εισητηριο στην θύρα 2.Αν φοράς ακόμα παντελόνια παραιτησου ΤΏΡΑ ΕΣΎ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ. Πρόεδρος δεν πρέπει μόνο να λέγεσαι ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν με πειράζει που χάσαμε ήταν αναμενόμενο αυτό πούμε πειράζει είναι ότι για βγάλει εισητηριο ένας φίλαθλος του Πανιωνίου έπρεπε να είχε παρακολούθηση Τρεις αγώνες της ομάδα μας μέχρι τώρα. Και ρωτάω βρε πουλημενε δαρά, πόσα παιγνίδια παρακολουθησαν οι οπαδοί του παοκ και μάλιστα τους έδωσες εισητηριο στην θύρα 2.Αν φοράς ακόμα παντελόνια παραιτησου ΤΏΡΑ ΕΣΎ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ. Πρόεδρος δεν πρέπει μόνο να λέγεσαι ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή