Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κανονικά η προετοιμασία του Ιστορικού - Χωρίς δύο με Λαμία

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου, με καθημερινές προπονήσεις, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Σούπ...

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου, με καθημερινές προπονήσεις, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ κόντρα στην Λαμία.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει αν θα έχουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ποδοσφαιρική δράση, ωστόσο οι κυανέρυθροι προετοιμάζονται με το σκεπτικό ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Νικόδημος Παπαβασιλείου για το ματς με τους Φθιώτες δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Γιάννη Οικονομίδη και Στέφανο Ευαγγέλου.

Από εκεί και πέρα, ο Κυριάκος Μαζουλουξής δεν πρόκειται να φορέσει τελικά την φανέλα του Πανιωνίου, καθώς όπως φαίνεται δεν έπεισε για τις δυνατότητες του και έτσι αποτελεί ήδη παρελθόν.

Τέλος, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Μάριος Παυλής συνεχίζει να παίρνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, με τον τεχνικό του Ιστορικού να τον "τσεκάρει". Εφόσον τον ικανοποιήσει, ο νεαρός θα αποκτηθεί. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια