Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αποστολή του Ιστορικού για την ρεβάνς του Κυπέλλου

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε την Τρίτη (3/12) η προετοιμασία του Πανιωνίου για τη ρεβάνς του κυπέλλο...

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε την Τρίτη (3/12) η προετοιμασία του Πανιωνίου για τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης (17:15). Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Νικόδημος Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία περιλαμβάνονται 18 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Νίκας, Σταυρόπουλος, Μίκο, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Δούμτσιος.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο τεχνικός του Ιστορικού θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα δεν έχουν αγωνιστεί πολύ την φετινή σεζόν, καθώς το 0-3 του πρώτου αγώνα δίνει το δικαίωμα στον Νικόδημο Παπαβασιλείου να δώσει πολύτιμες ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το... κουπί.

Δεν υπάρχουν σχόλια