Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!!!

Με το... έτσι θέλω της διαιτησίας ο Ιστορικός γνώρισε άδικη ήττα εκτος έδρας απο τον Βόλο με 2-1, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγ...

Με το... έτσι θέλω της διαιτησίας ο Ιστορικός γνώρισε άδικη ήττα εκτος έδρας απο τον Βόλο με 2-1, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ηταν ο διαιτητής Παπαδόπουλος, ο οποίος σε ένα... ρεσιτάλ διαιτητικής εξυγίανσης έκανε ότι μπορούσε στο δεύτερο ημίχρονο για να βοηθήσει τον Βόλο να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη.

Αρχικά ανακάλυψε πέναλτι κατά του Ευάγγελου, εν συνεχεία δεν απέβαλε τον τερματοφύλακα Μελίσσα σε ανατροπή που έκανε στον Τσιλούλη έξω από την περιοχή με την εστία του Βόλου να ειναι κενή και τέλος προχώρησε σε αυστηρή αποβολή (δεύτερη κίτρινη) στον Ευάγγελου.

Διαιτητικά όργια, λοιπόν, που υποχρέωσαν τον Πανιώνιο με... το έτσι θέλω σε ήττα!

Ο Ιστορικός έτσι παρέμεινε στους 6 βαθμούς, ενώ αξίζει να αναφερθεί η δυναμική παρουσία των Πανθηρων στο γήπεδο του Βόλου.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο ματς και μολις στο 4ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Αραμπούλι βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Παπανικολάου μέσα καθ αριστερά της περιοχής, το σουτ του οποίου όμως έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μελίσσας.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με το παιχνίδι να ειναι ισορροπημένο.

Στο 27' ήρθε η στιγμή του γκολ για τον Πανιώνιο. Μετά από κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα του Βόλου, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Εμμανουηλίδη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αραμπούλι σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Γεωργιανός υποδείχθηκε σε θεση οφσάιντ.

Στο 39' ήταν η σειρά του Μαλέρμπ να πάρει τον ρόλο του πρωταγωνιστή, όταν είπε με εντυπωσιακή επέμβαση "όχι" στην πολύ δύσκολη κεφαλιά του Μάντζη.

Τρία λεπτά μετά ο Αραμπούλι με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία, με τον Μελίσσα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 55' ο Βόλος έχασε σημαντική ευκαιρία, οταν ο Μάντζης από κοντά αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βόλος έχασε νεα ευκαιρία, οταν ο Μαλέρμπ με τα πόδια έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Μουνίθ.

Στο 64' ο Παπανικολάου βγήκε πίσω απο την πλάτη της άμυνας του Βόλου, πέρασε τον Μελίσσα, όμως πήγε σε πλάγια θέση καθ χάθηκε η ευκαιρία.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Άρσε στάθηκε πολύ άτυχος καθώς σε σουτ που έκανε και μετά απι κόντρα φάνηκε να του γυρνάει το πόδι, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή, με τον Τσιλουλη να μπαίνει στην θέση του.

Στο 73' ο Παπαδόπουλος... ανακάλυψε πέναλτι, μεσω του VAR, σε διεκδίκηση της μπαλας μεταξύ Ευάγγελου και Μουνίθ, με την μπάλα να ειναι στον αέρα! Απίστευτη υπόδειξη του ρέφερι. Στο 74' ο Μουνίθ σκόραρε απο τα έντεκα βήματα και ισοφάρισε για την ομάδα του.

Στο 78' ο Μαλέρμπ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το πολύ δυνατό σουτ του Μουνίθ.

Δυο λεπτά μετά ο Τσιλούλης έξω δεξιά από την περιοχή του Βόλου πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αυτός τον ανέτρεψε με τον Παπαδόπουλο να δίνει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα!!!

Μάλιστα, στο 83' ο φοβερός και τρομερός ρέφερι έδωσε δεύτερη κίτρινη στον Ευάγγελου σε μια φάση που ναι μεν ήταν φάουλ για τους γηπεδούχους αλλα η δεύτερη κίτρινη ήταν τουλάχιστον υπερβολική!

Στο 87' μετά από καλή σέντρα του Ντεντάκη, ο Τοσκάνης πήρε την κεφαλιά απο το ύψος του δεύτερου δοκαριου και έκανε το τελικό  2-1.

Βόλος: Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Τόρες, Μουνίθ, Φερνάντο, Μάντζης

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Άρτσε, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης (63' Ρέντζας), Παπανικολάου (82' Μιλόγεβιτς), Αραμπούλι

Διαιτητές: Ιωάννης Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Νικολαϊδης, Δημήτριος Νατσιόπουλος 4ος Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

2 σχόλια

  1. Μήπως υπάρχει επιθετικό φάουλ πρώτα στη φάση της αποβολής Ευαγγέλου; Για δείτε το λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι και να δουμε φιλος το κοντερ εγραψε 2-1 με της ευλογιες της σουπερ λιγδας και του κορακα!Η καλυτερη απαντηση στους εξυγιαντες αλλα και σε αυτους που χαιρονται σημερα ειναι στα επομενα εντος να στηριζει ο κοσμος την ομαδα Παντως για να τα λεμε και ολα Ευαγγελου σε καθε παιχνιδι απλα τραγικος Καλες γιορτες σε ολους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή