Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το θέατρο του παραλόγου και η στοχοποίηση του Πανιωνίου

Κάθε αγωνιστική λέμε ότι δεν γίνεται να υπάρχει παρακάτω και κάθε αγωνιστική οι παράγοντες της διαιτησίας και το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο ...

Κάθε αγωνιστική λέμε ότι δεν γίνεται να υπάρχει παρακάτω και κάθε αγωνιστική οι παράγοντες της διαιτησίας και το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο της παράνοιας, μας κάνουν να μένουμε με το στόμα ανοικτό. Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο και τα όσα έκαναν οι διαιτητές, προκειμένου ο Πανιώνιος να ηττηθεί, ήρθε τη Δευτέρα ένα ακόμα χτύπημα. Ο Κουμπαράκης που ήταν υπεύθυνος VAR στο παιχνίδι με τον Βόλο, ορίστηκε πρώτος διαιτητής στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Οσες φορές και να το διαβάσεις δεν μπορείς να το διανοηθείς. Πως γίνεται δηλαδή ο άνθρωπος που φώναξε τον Παπαδόπουλο στο VAR και τον ανάγκασε να δώσει το ανύπαρκτο πέναλτι, ο άνθρωπος που δεν φώναξε τον Παπαδόπουλο να δει ότι δεν υπήρχε καμία επαφή του Ευαγγέλου με τον αντίπαλό του και να τον αναγκάσει να πάρει πίσω την δεύτερη (ανύπαρκτη) κίτρινη κάρτα, ο άνθρωπος αυτός λοιπόν ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Τελείωσαν όμως εκεί τα έργα στο Βόλο; Όχι φυσικά. Η δουλειά έπρεπε να ολοκληρωθεί για να πληγεί και εξωαγωνιστικά ο Πανιώνιος. Μετά την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ευαγγέλου και τις εύλογες διαμαρτυρίες από τον πάγκο, βρέθηκε η ευκαιρία για να πάρει και 4η κίτρινη κάρτα ο Νίκος Ζαμάνης. Έτσι λοιπόν δεν θα είναι στον πάγκο, αλλά ούτε και στα αποδυτήρια δίπλα στην ομάδα, στο ματς της Πέμπτης. Η αποστολή εξετελεσθει για Παπαδόπουλο και Κουμπαράκη.

Εκτός από την νίκη, εκτός από τον βασικό στόπερ, από το ματς έπρεπε να λείπει και ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ισχυρός άνδρας της ομάδας.

Πραγματικά είναι αδιανόητος ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται η ΚΕΔ. Ας μας πείσει, που δεν μπορεί, ότι δεν υπάρχει στοχοποίηση του Πανιωνίου και των παικτών του και προσπάθεια αποδυνάμωσης του Ιστορικού, ειδικά πριν από παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τι κι αν ο Πανιώνιος με επίσημη ανακοίνωσή του διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία στο ματς του Βόλου. Τι κι αν η Νέα Σμύρνη βράζει μετά την απόφαση της ΚΕΔ. Τα αυτιά των υπευθύνων δεν φαίνεται να ιδρώνουν.

Δυστυχώς όμως γι αυτούς, ο κόσμος πλέον τους έχει πάρει χαμπάρι. Εχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζουν. Και εκτίθενται ακόμα περισσότερο από τα παραδείγματα που έρχονται από το εξωτερικό. Είδατε όλοι τι έγινε στο Λέστερ – Νόριτς. Εκεί όπου σε παρόμοια φάση με του Ευαγγέλου στον Βόλο, ο διαιτητής δεν πήγε καν στο VAR για να την δει. Γιατί οι αρμόδιοι του είπαν πως πρόκειται για φάση διεκδίκησης της μπάλας από τους δύο ποδοσφαιριστές. Βλέπετε στην Premier League έχουν άλλους κανόνες.
Ή μήπως τελικά στην Ελλάδα υπάρχουν άλλοι κανόνες, ανάλογα με το τι συμφέροντα πρέπει να εξυπηρετηθούν;

Αυτά κάνετε κύριοι. Παίζετε με τον ιδρώτα των παικτών, τις αγωνίες των παραγόντων και τον κόσμο των ομάδων. Και δυστυχώς για εσάς, οι χαρακτηρισμοί που σας προσάπτουν (πληρωμένα λ@μόγια, εντολοδόχοι κτλ κτλ) δεν φαίνεται να σας απασχολούν. Αντιθέτως μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε και σπουδαίοι.

Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια