Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κίνηση ανθρωπιάς από την ΚΑΕ: Δωρεάν φαγητό σε άστεγους και άπορους πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Πανιώνιος, στα πλαίσιο της Basket League, αντιμετωπίζει την Κυριακή (29/12, 17:00) στο Παλαιό Φάληρο τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Όπως αν...

Ο Πανιώνιος, στα πλαίσιο της Basket League, αντιμετωπίζει την Κυριακή (29/12, 17:00) στο Παλαιό Φάληρο τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Όπως ανακοίνωσε η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ, πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα υπάρχει υπαίθρια κουζίνα έξω από το κλειστό γυμναστήριο, προσκαλώντας του αστέγους και του απόρους των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά:

H ΚΑΕ Πανιώνος Su Casa προσκαλεί τους αστέγους και του απόρους των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης σε ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι που τους χωρά… ΟΛΟΥΣ!

Την Κυριακή (29/12) από τις 13.00 και μέχρι λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης “Πανιώνιος Su Casa – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ” υπαίθρια κουζίνα θα βρίσκεται έξω από το κλειστό γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου και θα διανέμει δωρεάν φαγητό σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που διοργανώνει η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό σύλλογο “Ο άλλος άνθρωπος” και τον ιδρυτή του, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μετά από προτροπή του αθλητή μας, Anthonh Lee και της συζύγου του Melissa, οι οποίοι έχουν ιδρύσει στις ΗΠΑ τον φιλανθρωπικό σύλλογο “More than Basketball”!

H KAE Πανιώνιος Su Casa δεν μπορούσε παρά να συνδράμει αυτή την τόσο αξιόλογη πρωτοβουλία διοργανώνοντας ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι και παράλληλα, προβάλλοντας την προσπάθεια που καταβάλει από το 2011 “Ο άλλος άνθρωπος” και ο ιδρυτής του, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μέσω της “κοινωνικής κουζίνας”, καθώς μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους, εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες περίπου 3.000 Αθηναίων, ενώ η δράση του έχει επεκταθεί και σε άλλες πόλεις και περιοχές της Ελλάδας.

Μάλιστα, από το 2015 λειτουργεί στο μεταξουργείο χώρος ως αποθήκη για τρόφιμα και Κέντρο Ημέρας.

Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος – ίσως και ο πιο σημαντικός – για να βρεθούν οι φίλαθλοι του Ιστορικού την Κυριακή (27/12) στο γήπεδο και με την παρουσία τους να δυναμώσουν το μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης προς ΟΛΟΥΣ τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια